Prysmian Denmark

Prysmian Denmark
Roskildevej 22, 2620 Albertslund
Telefon:
60 39 27 00

Prysmian er verdensførende inden for udvikling, produktion, logistik og installation af kabler og kabelsystemer til forskelligartet applikation inden for energi- og telekommunikationsbranchen. Med næsten 140 års erfaring, en årligt omsætning på over 11 milliarder euro og godt 28.000 ansatte fordelt på tværs af 50 lande og 104 fabrikker.

Koncernen blev etableret i Danmark i 1996 under navnet Draka Denmark Optical Cable A/S. I februar 2010 blev Draka fusioneret med Prysmian under navnet Prysmian Group og i dag beskæftiger Prysmian Danmark  godt 20 ansatte i Albertslund, med salg og administration. Februar 22. 2024 rebranded virksomheden sig med et nyt globalt firmalogo og forenkelt navn – uden ordet group.

 

Elforsyning: design, produktion og installation af kabler og komponenter til transmission og distribution, både på kraftværker og i primære og sekundære distributionsnet, herunder til underjordiske og undersøiske højspændingssystemer.

Grossist & installatør: komplet kabelsortiment af brandsikre, miljøvenlige, røgsvage, halogenfri og applikationsspecifikke løsninger til kabelføring mellem og inde i bolig- og erhvervsbyggeri.

Industri: kundespecifikke kabelføringsløsninger til en bred vifte af industrielle applikationer, herunder til olie og gas, militær og forsvar, specialiteter og OEM, vedvarende energi, elevatorer, luftfart og transport.

Telekom: kabelføringsløsninger og tilslutningsprodukter til telekommunikationsnetværk. Produktportefølje omfatter optiske kabler, tilslutningsmuligheder, OPGW og kobberkabler.

Optisk fiber: produktion og udvikling af single-mode-fiber, multimode-fiber og speciel optisk fibre.

Multimedie: kabelføringsløsninger til alle slags kommunikationsbehov i lokaler, industri- og transportinfrastrukturer (datakommunikation, multimedie-specialer, mobile netværk og signalering).


Udgivet af Prysmian Denmark