Vandtætte og robuste kabler til spildevandspumper

Spildevandet kommer fra husholdninger, industri- og erhvervsvirksomheder samt institutioner. Det renses i renseanlæg, så forurenende stoffer nedbrydes og fjernes i en grad, så det ikke kan skade omgivelserne. Derefter udledes det enten til vandløb, søer, havet eller nedsives i jorden. Hele denne processen kræver forskelig type elektriske pumper og dermed kabler, til at transportere spildevandet videre.

Prysmian TECWATER kabler er designet til elektrisk installation af nedsunket pumper til forskellige vandforhold. De er kendetegnede ved at være vandtætte og højtydende med lang levetid, egnet til medium mekanisk belastning.

TECWATER S1BN8-F 0,6/1 kV
TECWATER EMC-FC S1BN8F 0,6/1 kV
TECWATER (N)TSWOEU 3,6/6 kV

Ovenstående er alle vandtætte (EN 50525-2-21), olie resistente (EN 60811-404) og brandhæmmede (EN60332-1-2) gummikabler til forbindelse af elektrisk udstyr, såsom nedsunkne pumper, i forbindelse med afledning eller behandling af spildevand. Med fortinnet kobberskærm er EMC udgaven specielt egnet til AC frekvensomformere.

Alle kablerne er egnede til applikation med højt mekanisk stress i forbindelse med kloakering og rensningsanlæg samt andet industrielt nedsunket udstyr ned til 10 meters dybde i henhold til DIN VDE 4045 og 4046. Tillige egnet til applikation inden- og udendørs, i eksplosive og brandfarlige områder inden for industri og landbrug iht. DIN VDE 0298-300 / HD 516.. Maksimal ledertemperatur fra +90°C til -25°C.

Læs også om vores drikkevandskabler eller varmtvandskabler på vores hjemmeside.

Ønsker du at vide mere om disse kabler, er du velkommen til at kontakte vores sælger Kim Laursen på telefon 6027 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.