EU indfører antidumping-told på fiberkabler fra Kina

Prysmian Group glæder sig over Europa-Kommissionens beslutning om øjeblikkelig at indføre antidumping-told på import af optiske fiberkabler fra Kina fra den 19. november 2021.

Tolden er sat til mellem 19,7% og 44%.

Den højt subsidierede kinesiske fiberkabelindustri har nydt godt af en uretfærdig konkurrencefordel de seneste par år, som har gjort det muligt for dem at øge eksporten til EU betydeligt – ved hjælp af kunstigt lave priser.

Philippe Vanhille, EVP for Telecom Divisionen hos Prysmian Group kommenterede: “Vi hilser Europa-Kommissions beslutning velkommen. Det er betryggende at se, at Europa er i stand til at handle slagkraftigt mod prisdumping. Fair konkurrence skal opretholdes for at sikre vores kunders interesser og for at garantere tilgængelighed af kvalitetskabler til opbygningen af ​​den europæiske netværksinfrastruktur.”

Som en global leder inden for kabelbranchen, er Prysmian fortaler for et højt kvalitetsniveau nødvendigt for implementering af en fremtidssikret telekommunikationsinfrastruktur. Beskyttelse af Prysmians patenter, varemærker og produkter er en central del af gruppens aktiviteter, herunder juridiske tiltag til sikring af gruppens forskning og udvikling.

”Vi mener, det er vigtigt at opretholde en høj kvalitetsstandard for det optiske fibersegment – for at sikre hurtigere og mere stabile optiske netværk med en øget netværkslevetid,” afslutter Vanhille.

Læs mere på herom