Prysmian MAKE IT søger ingeniører

Udvikling og produktion er essentielt for Prysmian Group koncernen og er vores passion. Derfor er vi i dag verdens førende udvikler, designer og producent af energi- og kommunikationskabler. Hver eneste dag gør vores ingeniører en forskel. De skubber grænserne for innovation og skaber herved noget ekstraordinært. Derfor leder vi altid efter morgendagens ingeniører.

Prysmian MAKE IT rekrutteringsprogram er designet til at finde nye ingeniører til koncernens produktionsanlæg over hele verden, der har erfaring som proces-, vedligeholdelses-, planlægnings-, kvalitets, produkt- eller produktionsingeniør samt andre med lignende teknisk specialisering. Ansøgere bør have en ingeniøruddannelse eller tilsvarende og minimum 3 års erhvervserfaring opnået i lignende stillinger samt besidde gode engelskkundskaber og lederevner.

Programmet er unikt og sammen med en konkurrencedygtig lønpakke, får du mulighed for at samarbejde og lære fra en højtuddannet mentor samt muligheden for at forme fremtiden fra dag et – i en udfordrende rolle på et af vores største produktionsanlæg. Gennem et 4-årigt program tilbyder “MAKE IT” en top uddannelsesordning via Prysmian Group Academy, der fokuserer på at videreudvikle afgørende færdigheder hos de udvalgte kandidater. Programmet vil omfatte følgende:

– 1 uges induktion på koncernens nye hovedkontor i Milano
– 2 ugers træning i Manufacturing Academy i Mudanya, Tyrkiet
– 3 måneders jobtræning og job-rotation
– et Lean Six Sigma projekt
– en mentorordning
– en konkurrencedygtig lønspakke
– karriereudvikling via firmaets P3 og P4 program

Udvælgelsesprocessen løber frem til udgangen af marts 2018 og bliver koordineret via et eksterne bureau. Programmet begynder 15.maj 2018 og induktion på koncernens hovedkontor i Milano er fra 18-29.juni 2018.  Yderligere oplysninger om “MAKE IT” programmet besøg vores globale hjemmeside eller ansøg online.