NExsT udgave 4. er udkommet – læs bladet online

Vi er glade over at kunne præsentere dig for det seneste nummer af bladet NExsT, Prysmian Groups publikation om bredbånd og telekommunikation.

Læs alle historier online her

Global FTTX market 
Ifølge forskningsselskabet MarketsandMarkets forventes det globale FTTx at vokse fra 9,70 milliarder dollar i 2018 til 14,31 milliarder dollar i 2023.

Fremtidens telecom infrastruktur: 5G i UK
Den britiske regering har udgivet rapporten “The Future Telecoms Infrastructure Review” (FTIR), som kræver tilslutning af 15 millioner lokaler til fuld fiber bredbåndsnet inden 2025. Regeringen planlægger at levere FTTP til hele UK i 2033 og ønsker, at størstedelen af befolkningen skal have 5G dækning inden 2027.

Er super PON virkelig banebrydende for FTTx
Google arbejder på en “Super PON” arkitektur, der ifølge Google kan forbedre FTTx.  Men kan denne arkitektur virkelig bidrage til en bedre økonomi for fiber.

Stor vækst for SaaS markedet
Ny analyse fra Synergy Research Group (SRG) viser, at markedet for Software as a Service (SaaS) i øjeblikket genererer mere end 20 milliarder dollar i kvartalsindtægter. Det er en stigning på 32% per år.

470,000 brugere af Telefonicas Aura software på 3 måneder
Telefonica’s AI-applikation Aura giver brugerne mulighed for at ændre kanaler, søge indhold, foretage online køb, se fakturering og mere ved hjælp af stemme kommandoer. Aura er udviklet som en del af Telefonica’s interne digitale projekt.

Prysmian introducerer ultra-kompakt Flex-Ribbon kabel
En ny produktlinje af MassLink™ med FlexRibbon™ teknologi, som kan sikre store datacentre med maksimal fibertæthed og kanaludnyttelse. De nye 1728 eller 3456 fiber FlexRibbon™ produkter er ultra-kompakte og egnede til udvendig installation.