120°C TECSUN solcellekabler

Vi hjælpe vores vedvarende industripartnere med at realisere projekter, til fordel for fremtidens miljø og deres forretning. Som resultat af vores engagement i innovation og bæredygtighed, tilbyder vi et komplet sortiment af højkvalitets fotovoltaiske kabelprodukter, der er anerkendt på markedet for deres høje kvalitet og robusthed samt lange levetid.

Prysmian TECSUN kabelserie er specielt udviklet til DC systemer i solcelleanlæg med et temperaturområde fra -40°C til +120°C under alle miljøforhold. Kablerne er designet til at fungere i op til 20.000 timer ved en maksimal ledertemperatur på op til 120°C.

Serien er fuldt kompatible med den relevante industristandarder EN 50618 og certificeret i henhold til TÜV, VDE og UL.

Alle Prysmian TECSUN PV kabler er ideelle til brug i fotovoltaiske strømforsyningssystemer både indendørs og udendørs, i industri- og landbrugsarealer, i udstyr med beskyttende isolering (Protecting Class II) samt i eksplosionsfarlige områder. De kan enten installeres fast, frit hængende eller fleksibelt  – i kabelbakker, rør, vægge, jord eller langvarig nedsunket i vand.

Den tværbundne LSOH gummi isolering og ydre kappe, er mekanisk robust og resistent over for olie og kemikalier (såsom base, syre og ammoniak) og kan modstå ekstreme klimatiske forhold, UV-lys, ozon og vand.

TECSUN PV1-F 1,5 kV DC
UV-bestandig solcelle kabel egnet til inden- og udendørs elinstallation i forbindelse med solcelleenergi indenfor industri og landbrug. Kan installeres som fast, frithængende eller fleksibel applikation i kabelbakker, rør og vægge eller direkte i jord. Designet og testet i henhold til TÜV 2PfG 116908/2007, TÜV og VDE certificeret. Egnet til driftsspænding på 1,5 kV DC (0,6/1 kV AC).  Fås med kappefarve sort, blå eller rød.

TECSUN H1Z2Z2-K 1,5 kV DC
UV-bestandig solcelle kabel egnet til inden- og udendørs elinstallation i forbindelse med solcelleenergi indenfor industri og landbrug. Kan installeres som fast, frithængende eller fleksibel applikation i kabelbakker, rør og vægge eller direkte i jord. Designet og testet i henhold til EN 50618, TÜV og VDE certificeret. Egnet til driftsspænding på 1,5 kV DC (1/1 kV AC). Fås med kappefarve blå, sort eller rød samt i en gnaverbeskyttet udgave med ydre armering.

TECSUN DUO 1,5 kV DC
UV bestandigt tvillingekabel designet og tested i henhold til TÜV 2PfG 1169/08.2007. Egnet til brug i fotovoltaiske strømforsyningssystemer ved en nominel spænding på op til 1,5 kV DC. Kan  anvendelser indendørs og  udendørs indenfor industri- og landbrug, i udstyr med beskyttelsesklasse 2 og i eksplosionsfarlige områder, hvor det installeres fast i kabelbakker og rør eller frit bevægeligt.

TECSUN S3Z2Z2-K 1,8/3 kV AC
Halogenfri, UV og varmebestandig  enleder kabel med forbedret brandegenskaber egnet til fotovoltaisk strømforsyning mellem den centrale omformer og transformeren, med en nominel spænding på 1,8/3 kV AC . Kan ligeledes benyttes som jordleder eller til koblingsudstyr, distributionstavler og akkumulator kredsløb. Designet og testet i henhold til EN 50618. Til installation inden- og udendørs, i eksplosive miljøer indenfor industri og landbrug – hvor det kan installeres fast, fleksibelt eller nedgravet i jord.

Kontakt os
Ønsker du at vide mere om disse kabler, er du velkommen til at kontakte vores sælger Kim Laursen på telefon 6027 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.