Prysmian Brasilien indvier nyt regionalt hovedkontor og øger produktionskapaciteten

Prysmian Groups øverste ledelse, udvalgte kunder og godt 400 ansatte har indviet et nye latinamerikansk hovedkvarter i Sorocaba, Brasilien efter en investering på $ 35 millioner. Indvielsen blev ledet af CEO Valerio Battista og LATAM Chief Executive Officer Juan Mogollon, hvilken også markerer 90-årsdagen for koncernens tilstedeværelse i Brasilien.

Sorocaba fabriksanlægget får dermed en endnu større produktionskapacitet af energi-, data- og optiske fiberkabler såvel som specielkabler til bilindustrien. Derudover tilføjes der et nyt 23.000 kvadratmeter stort distributionsområde og et højteknologisk R&D laboratorium. Dette er i tillæg til regionens eneste eksisterende anlæg til trækning af glasfibre.

”Vi er meget stolte over at kunne opretholde virksomhedsvæksten ved hjælp af teknologi og infrastruktur. Efter investeringen er vores vigtigste fabriksanlæg i Sydamerika nu her i Sorocaba”, udtaler CEO Valerio Battista.

Sorocaba fabriksanlægget er ikke endnu en grå klods. Koncernen har valgte et billede af en blågrøn klode til at pryde en hel side af fabrikken, inspireret af gruppens bæredygtighedsprincipper. Det nye regionale hovedkvarter er grundlæggende for Prysmians mål om at styrke sin konkurrenceevne på sit hurtigst voksende marked, hvor omsætningen steg 6% i første kvartal af 2019. Vigtigst af alt integrerer det General Cable og Prysmian personale på et enkelt sted. Sorocaba erstatter således Santo André fabriksanlægget samt integreres med Sao Paulo kontoret. Samtidig har gruppen tillige udvidet Poços de Caldas produktionsanlægget.

”Vi har foretaget en enorm investering til forskellige områder af virksomheden for at kunne understøtte industrivæksten i Sydamerika. Med integrationen af General Cable og Prysmian i Sydamerika, har vi nu en effektivt tilstedeværelse i regionen hvorfra vi kan servicerer vores kunder. Og vi vil fortsætte med at investere i design og udvikling af nye produkter til markedet og vigtigst af alt, at uddanne vores medarbejdere til at finde nye måder at forblive lean, smarte og omkostningseffektive”, udtaler Juan Mogollon, CEO i Latin America.

Investeringen fremhæver, at Sydamerika og Brasilien er strategiske markeder for koncernen. Det er en region, hvor integrationen med General Cable har forbedret gruppens konkurrenceevne og positionering.

Placeringen for det nye hovedkvarter er fordelagtigt, fordi det er i nærheden af to internationale lufthavne, hvilket gør det nemt for ledelse og personale at rejse til denne geografisk store og mangfoldige region. Det er også en meget højteknologisk by med en højuddannet arbejdsstyrke og livskvaliteten er overlegen i forhold til mange andre byer i Brasilien.

“Det er ligeledes en historisk milepæl for  Prysmian i Sydamerika, da vi fejrer at koncernen har været her i 90 år” udtaler Juan Mogollon, CEO for Latin America.