Svejsekabler til industrien

Højfleksible, bestandige og robuste

Svejsekabler anvendes som elektrodekabel til svejseudstyr og lignende og er særligt velegnede til svejserobotter og -automater i industrien. Derfor er de meget fleksible med lille bøjeradius samt olie- og kemikaliebestandige. De kan anvendes til både fast og fleksibel installation under ekstreme temperaturer, i tørre eller fugtige miljøer inden- og udendørs.

Draka tilbyder et bredt udvalg af svejsekabler, der er komplekse og ekstremt modstandsdygtige overfor lys, kemikalier og mekaniske påvirkninger og findes i to udførelser – standard og højfleksible såvel som enkelt- og dobbeltisoleret. Download vores katalog her eller læs mere herom på vores hjemmeside.

ACROFLEX H01N2-D 100V
Velegnet til håndholdte 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetransformatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning (fx batteribanker). Kan bruges til fleksibel installation under ekstreme temperaturer i tørt, fugtigt eller våde miljøer indendørs såvel som udendørs. VDE og HAR godkendt.

ARCOFLEX ATON 100 V
Velegnet til håndholdte 100 V elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetransformatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lav-spændings strømforsyning (fx batteribanker). Kan bruges til fleksibel installation under ekstreme temperaturer i tørt, fugtigt eller våde miljøer indendørs såvel som udendørs. ATON versionen var specielt udviklet til at fungere under meget lave temperaturer. VDE og HAR godkendt.

FLEXIPREN H01N2-E 300 V
Velegnet til 110 V håndholdte elektroder og tilslutning til den sekundære side af svejsetransformatorer, hvor kablerne udsættes for store mekaniske belastninger. Også egnet til lavspændings strømforsyning (fx batteri banker). Kan bruges til fleksibel installation under ekstreme temperaturer i tørt, fugtigt eller våde miljøer indendørs såvel som udendørs. I andre henseender gælder de generelle specifikationer for DIN VDE 0298-300. VDE og HAR godkendt.

WELDFLEX 450/750 V
Fleksibelt og brandhæmmet kabel til strømforsyning af svejseudstyr, hvor der kræves høj modstand mod mekanisk stress. Egnet til indendørs applikation i tørre og fugtige miljøer.

AUTO-FLEX 360° 600 V
AUTO-FLEX ™ 360 graders kablet er specielt designet til installation i svejserobotter med 360 ° ledretning. Det benytter en unik kobberledersnogning og en lille og reduceret diameter til at overskride selv den mest ekstreme bøjningsradius i en transgun-svejsetræk. AUTO-FLEX 360 er let at installere og tilbyder et omkostningsbesparende alternativ til traditionelle transgun-svejsekabler. CSA FT-1 og FT certificeret.

INDUSTRITE WELDING 600 V
Halogenfrit kabel designet og fremstillet til brug i svejsning og øvrige fleksibel installationer. Egnet til miljøer hvor der forekommer brand, slid, kemikalier, fugt, slag og ekstreme temperaturer.Egnet til svejselektroder og svejsestingere såvel som svejsebordledning, batterikabel, bussesvejsekabel, jumperkabel og jordkabel til løftemaskiner og andre maskiner. Meget velegnet hvor høj fleksibilieter er påkrævet. CSA FT-1 og FT certificeret.

Du kan se alle vores industrikabler på vores hjemmeside.

Ønsker du at vide mere om disse kabler, er du velkommen til at kontakte vores sælger Kim Laursen på telefon 6027 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.