Draka Elevator tildelt ELLIES 2020 pris for bedste leverandør

Af wires, kabler og kæder

I september måned blev Draka Elevator tildelt en ELLIES 2020 pris for bedste leverandør af wires, kabler og kæder af Elevator World Magazine. Draka Elevator modtog sammen med prisen et trofæ og alle vindere vil blive anerkendt i december-udgaven af ​​Elevator World.

Ellies prisen anerkender nordamerikanske virksomheder inden for elevator og rulletrappe industrien, der har udmærket sig overfor deres kunder, medarbejdere, samfundet og branchen som helhed. Det er tredje år i træk, at Elevator World Magazine uddeler Ellies prisen og andet år at denne kategori indgår.Draka Elevator har mere end 35 års erfaring i branchen og har opbygget et globalt ry for at levere innovative komponenter af høj kvalitet, der er vigtige for effektiv elevatordrift. Produktsortimentet omfatter over 7.000 komponenter og inkluderer kompensation, køre- og hejsekabler, wireway, wire reb og tilbehør, værktøj, vedligeholdelses- og sikkerhedsudstyr med mere. Draka Elevators produkter er blevet implementeret i nogle af verdens højeste og mest ikoniske menneskeskabte strukturer, såsom The Shard i London, Burj Khalifa i Dubai, Marina Bay Sands i Singapore og Hudson Yards i New York.

Find alle vores elevator produkter på vores hjemmeside.

”Med mere end 20.000 stemmer afgivet fra ansatte inden for branchen, er vi beærede over at være blevet valgt, som den bedste leverandør af ropes, cables og chains”, udtaler Sterret Lloyd, President for Draka Elevator.

Find flere oplysninger om alle Ellies 2020 vindere på elevator worlds webside.