Prysmian indgår aftale med kinesiske EPC CTIEC og irske WElink om levering af kabler til en solcellepark i Portugal

Prysmian Group har indgået en aftale med CTIEC (China Triumph International Engineering Co. Ltd), en af ​​de største kinesiske statsejede EPC- entreprenører og irske WElink Energy, en førende international udvikler af solcelleparker til elforsyningen, om levering af kabler til Solara IV solcellepark i Portugal.

Solara IV projektet anlægges på et 172,3 hektar areal tæt på den portugisiske by Alcoutim, nær Faro, i Algarve-regionen. Med en kapacitet på 220 MW genereret via næsten 2,4 millioner solcellepaneler, bliver parken det største fotovoltaiske anlæg i Portugal og det næststørste i Europa.

De forskellige type kabler til projektet såsom TecSun, LV, MV, fiber og mulitimedia, vil blive leveret fra Prysmians forskellige fabriksanlæg i Portugal og Spanien – til en samlet værdi på over € 6 millioner.

Projektet er en del af Kinas One Belt One Road Initiativ (OBOR), og aftalen er resultatet af et fælles internt samarbejde mellem Prysmian Kina, Portugal og Spanien.

“Vi er meget stolte over at have vundet denne kontrakt, som vil udnytte lokal produktionskapacitet i regionen. Kontrakten er et resultat af et godt internt samarbejde, med Prysmian Kina i en central rolle, som tilbudskoordinator og kontaktperson til kunden”, udtaler Jordi Calvo, Chief Commercial Officer hos Prysmian Group Iberia (Spanien og Portugal).

“Prysmian China følger op på forretningsmuligheder til One Belt One Road (OBOR) initiativet og fremmer tvær-regionalt samarbejde internt i koncerner. Vi mener, at OBOR projekter kan bidrage til hele gruppen globalt. Solara IV projektet er et godt eksempel på samarbejde, gennemsigtighed og synergi inden for koncernen,” udtaler Matteo Bavaresco, CEO for Prysmian Group China.

Find alle vores kabler til PV-anlæg på vores hjemmeside.

Tilmeld dig vores Nyhedsbrev eller Linked-in her.