Prysmian sikrer en kontrakt om sø- og landkabel vedligeholdelse fra TenneT

Prysmian Group har opnået en vigtig milepæl for det PowerLink løsninger, der sigter mod at levere omfattende projektinstallation og vedligeholdelses services til undersøiske og underjordiske HVAC og HVDC kabelsystemer.

Koncernen er netop blevet tildelt en 3-årig serviceaftale af den hollandske-tyske netoperatør TenneT for reaktiv vedligeholdelse af dets HVAC og HVDC sø- og jordkabelsystemer.

”Vi er glade for at støtte TenneT i at opfylde deres asset management strategi, der har til formål at reducere nedetid til et minimum af aktivernes levetid og dermed de samlede omkostninger ved ejerskab. Kontrakten bekræfter Prysmians ledende rolle som en one-stop-shop løsning til elforsyningen,” udtaler Raul Gil, VP Submarine Business Unit hos Prysmian Group.

Prysmian stiller med erfarne og kvalificerede specialister til muffesamling samt avanceret udstyr og værktøj til egne HVDC og HVAC kabelsystemer, inden for en garanteret periode og fastsatte priser. Nogle af de projekter, der er inkluderet i serviceaftalen, er BorWin2, BorWin3, DolWin3, SylWin1, HelWin1 og HelWin2.

Kontrakten er en del af de asset management services som ​Prysmian PowerLink tilbyder til kritiske kabelforbindelser, der tillige omfatter installationprojektledelse og reparation.

Se mere om Prysmian Asset Management Service i denne video

Læs mere om PowerLink her