Prysmian tildeles ny rammeaftale med Senvion

Prysmian har fået tildelt en rammeaftale til en værdi af € 10 millioner, til levering af højkvalitets vindmølle energikabler til Senvion – en af ​​verdens førende producenter af onshore og offshore vindmøller.

På trods af den spændte markedssituation inden for vindenergi med en hård markedskonkurrence, er koncernen i stand til for syvende år i træk, at være leverandør af kabler til Senvion, med 100 procent share-of-wallet til 2018.

Ordrevolumen svarer til 1.750 tons af overvejende WINDFLEX® kabler med en mindre del TOWERFLEX® kabler. Kablerne, der er specialfremstillede til anvendelse i vindmølletårne, produceres i Wuppertal og konfektioneres i Neumünster, Tyskland. For at imødekomme Senvions efterspørgsel efter omkostningsbesparelser, har Prysmian i samarbejde med Senvion udviklet nye kabelsæt med aluminiumledere.

“På grundlag af vores mangeårige erfaring inden for vindenergi og det tætte samarbejde med vores team af specialister, var vi i stand til at opnå de krævede besparelser endnu en gang – samtidig med at løsningen bibeholder Prysmians høje standard til kvalitet,” siger Thomas Brandt, Senior Key Account Manager for Wind Energy i Tyskland.

Som et første skridt i vertikal integration af energikabler til vindenergi, vil Prysmian ikke kun levere komplette kundetilpassede kabelsæt, men også fremover tilbyde præmonterede kabelbakker med kabler og modulære stik – for en lettere og hurtigere on-site installation.

“Vi er stolte af vores mangeårige forretningsforbindelse med Senvion og den tillid, de tillægger Prysmian og vores produkter. Det understreger Prysmians position som markedsførende inden for det vedvarende energisegment,” udtaler Dean Iwanow, Commerciel Director for Prysmian Germany.

Kontrakten er gældende fra januar 2018 og første ordre er planlagt til marts 2018.