Micro-duct 144 blæsefiber kabel Ø6,0 mm

Netværksoperatører er under stadigt stigende pres for at spare plads, tid og omkostninger – og levere højtydende, fleksible og fremtidssikrede løsninger. Prysmian Group Sirocco blæsefiber kabel er designet med dette i tankerne.

Ved hjælp af Prysmian bøjningsufølsomme BendBrightTM A1 single-mode ITU-T G.657 fibre, har Sirocco  micro-duct kabel en mindre ydre diameter og højere fibertæthed end andre kabler på markedet.  Da der kan anvendes en mindre bøjeradius og sløjfer ved installation, kan der ligeledes anvendes mindre tilslutnings- og connectivity komponenter – med en dertil hørende pladsbesparelse.

Den reducerede kabeldiameter muliggør blæsning i mindre kanaler og rør, hvilket resulterer i lavere arbejds- og råvareomkostninger til fordel for netværksoperatører, slutbrugere og miljøet. Sirocco kabel er speciel designet til blæsning i micro-ducts og er ideel til installation i højdensitetsadgangsnetværk, FTTx og 5G infrastruktur.

Kablet

Er med loose-tube design, center element, tør kerne, glasgarn, rivtråd, sort HDPE yderkappe og er langsgående vandtæt samt overholder internationale standarder for både optisk og mekanisk ydelse.

  • Sirocco standard serie
  • Varenummer: 60086815 (Datablad TDS2912)
  • Design: Loose-tube med centerelement (CSM)
  • Navn: FUMD O LT 144 (6X24 A1. 200 µm) LWT
  • Fibre: 144 (24 per rør)
  • Fibertype: BendBright SM9/125, G.657.A1. 200 µm
  • Rør: 6 tubes, Ø: 1,65 mm
  • Ydre diameter 6.0 mm
  • Trækstyrke: 1.500 N
  • Bøjeradius: 20 x D

Download datablad her eller find alle vores optiske fiberkabler på vores hjemmeside eller web katalog

Forhandler og kontakt

Kablet er lagerført i Danmark og kan bestilles i standard længder såvel som i afmålte længder.   Sirocco 144 fibre forhandles via Teklet. For forespørgsler og teknisk support venligst kontakt Jan Juul på telefon 6039 2669 eller email jan.juul@prysmiangroup.com.

BendBright bøjningsufølsomme fibre

Er Prysmians serie af G.657 A1, A2, XS og Elite single-mode fibre (lang og uendelig afstand) eller G.651.1 OM2, OM3, OM4 eller OM5 multi-mode fibre (kort afstand) med coating fra 250, 200 og helt ned til 180 µm. Alle BendBright fibre er bøjningsufølsomme overfor både makro- og mikrobøjninger, som opstår over fiberkablets livscyklus.

Makro fiberbøjninger er synlige for det blotte øje, som når fiberkabler bøjes rundt om hjørner eller installeres i connectivity-komponenter, såsom splidsebokse eller -paneler. Makrobøjninger forekommer især for fibernetværk med en høj fiberdensitet, da pladsen er begrænset.

Mikro fiberbøjninger henviser til mikroskopiske effekter på et fiberkabel, der påvirker fibrene. Disse kan opstå på grund af kablets indre design og materialer, eller fordi kablet udsættes for flere eksterne tryk eller træk over dets livscyklus. Mikrobøjninger kan også skyldes temperatursvingninger, der kan forårsage materialekrympning. Mikrobøjninger sker oftest for kabler med en høj fiberdensitet, hvis fiberen ikke er bøjningsufølsom.

BendBright fibre benytter desuden ColorLockTMXS Clear coating teknologi, hvor farven bliver integreret under trækningsprocessen og dermed er garanteret ikke at falme. Denne metode eliminerer en ekstra farveproces, som ville tilføje ekstra 10 µm til den ydre fiberdiameter.