Prysmian kabler solcellepark i North Carolina, der skal forsyne Fifth Third Bank med 100% grøn energi

Den 29. august 2019 blev solcelleparken Auland Holloman med en kapacitet på 80 MW indviet, nær Ahoskie i North Carolina, USA.  Parken er etableret og ejes af SunEnergy1 og vil sikre Fifth Third Bank med at opnå deres mål om at være 100% forsynet med grøn energi. Banken aftager dermed hele energiproduktionen fra den nye park under en strømkøbsaftale (PPA)

Solcelleanlægget er placeret på et 566,6 hektar område og består af godt 350.000 solcellepaneler og 2.000 invertere og relaterede delsystemer. Disse paneler er i stand til at producere cirka 202.000 MWh elektricitet om året, hvilket svarer til hvad Fifth Third Bank forbruger. Samtidig elimineres 143.000 tons drivhusgas.

Suji Sullivan, Salgsdirektør hos Prysmian Group North America deltog i åbningsceremonien, eftersom koncernen har leveret for $ 1,4 millioner kablerne til solcelleparken i form af:

  • 256 km AL fotovoltaisk PV kabel
  • 106 km underjordisk forsyningskabel
  • 48 km 35 KV kabel

 

Auland Holloman bliver en af de største solcelleanlæg i USA og samtidig rangerer staten North Carolina i øjeblikket som anden ledende inden for produktion af solenergi.

Til indvielsen blev båndet klippet af Greg Carmichael CEO fra Fifth Third Bank, Kenny Habul CEO fra SunEnergy1, Michael Regan fra North Carolina Secretary of Environmental Quality, senator Bob Steinberg og kongresmedlem Howard Hunter III.

SunEnergy1 har etableret mere end 1000 MW primært på østkysten, og er dermed en af de femtestørste udviklere af solcelleparker i USA. Læs mere om selskabet her https://www.sunenergy1.com

Find alle Prysmian kabler til solenergi på vores hjemmeside. For yderligere teknisk support eller forespørgsler venligst kontakt Kim Laursen på telecon 60 39 27 39 eller kim.laursen@prysmiangroup.com