Prysmian sagsøger telecom konkurrent for patentovertrædelse for at beskytte sine R&D investeringer

Innovation er nøglen til udvikling af bredbåndsnetværk

Prysmian Group har indledt to retssager mod et konkurrerende selskab inden for telecom kabler. Som ledende producent har koncernen forpligtet sig til at udvikle og levere innovative produkter for at fremtidssikre bredbåndsnetværk. Koncernen har de seneste år gennemført intense R&D-aktiviteter i kraft af store investeringer, og dens telecomkabler kan nu prale med en brancherekord for højeste fibertæthed og antal innovative patenter til optisk kabelteknologi.

For at beskytte koncernens teknologier og investeringer mod enhver uautoriseret brug af dets patenter, har Prysmian indledt patentovertrædelses retsager relateret til uautoriseret brug af Prysmians europæiske patenter EP1668392 B1 (“EP ‘392”) og EP 2390700 B1 (“EP’ 700” ) i Tyskland. De to klager blev indgivet til Münchens Landsret.

Det europæiske patent EP 392 vedrører optiske telekommunikationskabler og især et optisk telekommunikationskabel med en meget reduceret diameter. Det europæiske patent EP 700 vedrører telekommunikationskabler med optiske fibre, især bundtede kabelenheder, der indeholder optiske fibre.