Prysmian er med til at holde Danmark rent

Prysmian Group Danmark støtter Ren Natur ordningen i Albertslund Kommune, en non-profit organisation ejet af Hold Danmark Rent, som arbejder for at mindske mængden af henkastet affald i naturen. Her sponsorerer vi tre ruter i lokalområdet, hvor vi har brugt en eftermiddag på at samle henkastet affald langs en 6 kilometer rute. Pengene herfra vil gå til at støtte lokale sportsforeninger. Se vores rute her.

”Vi støtter og deltager gerne i dette initiativ, for at udvise ansvar for det lokalområde, som vi er en del af. Henkastet affald er et fælles problem, som skal løses i fællesskab”, udtaler Gitte Barfoed, HR Manager.

Bæredygtighed er et vigtigt tema for Prysmian gruppen og derfor dokumenterer vi også på vores hjemmeside og i årlige rapporter om vores arbejde og resultater på dette område.  Til formålet har koncernen vedtaget et Sustainability Scorecard, der identificerer 16 bæredygtighedsmål til 2020, målt i forhold til kvantitative KPI’er.  Målene tager udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling.

Download vores Sustainability Report 2018 her eller se læs mere herom på vores hjemmeside.

Hold Danmark Rent er et praktisk orienteret videnscenter og netværksorganisation, der arbejder innovativt og udviklende sammen med kommuner, frivillige og virksomheder for et renere Danmark uden affald i naturen.

Læs mere om vores holdning til bæredygtighed her.