Prysmian SELL IT søger salgsmedarbejdere

Vi er altid på udkig efter talentfulde salgsmedarbejdere, der har personligt drive, udbredt sans for tekniske systemer og som er i stand til at agere på et konkurrencepræget marked med vedholdenhed og en kundeorienteret tilgang. Vi søger efter medarbejdere med interesse i en verdensledende koncern og en dyb forståelse for betydningen af kundeintimitet. Er du klar til at være en del af et succesfuldt team og i stand til at kommitte dig fuldt ud ?

SELL IT programmet er et internationalt og struktureret 3-årigt program designet til at hjælpe nye salgsmedarbejdere med at blive orienteret om vores forretning, produkter og koncernkultur samtidig med, at de benytter deres viden og erfaring på markedet fra dag ét.  Træningen afvikles på Prysmian Global Sales Academy i Milano Italien, i samarbejde med anerkendte handelsskoler. Her modtager du en grundig træning og karriereplan, der vil forbedre dine færdigheder til en karriere i virksomheden.

Vi forventer at ansøgere besidder en uddannelse inden for teknik, kemi eller økonomi samt har 3-5 års erhvervserfaring inden for industri eller forbrugsgoder. Der udvælges globalt 50 kandidater til programmet årligt, der på sigt vil ende op som specialister inden for salgssupport, teknisk salg og key account management

Udvælgelsesprocessen løber frem til udgangen af marts 2018 og bliver koordineret via et eksterne bureau. Programmet begynder 15.maj 2018 og induktion på koncernens hovedkontor i Milano er fra 18-29.juni 2018.

Yderligere oplysninger om “SELL IT” programmet
Ansøg online til SELL IT programmet