Fuld portefølje af kabler til tunneler

Når det drejer sig om specialiserede kabelbehov til åbne eller underjordiske tunneler tilbyder Prysmian Group et komplet sortiment af tunnelkabler, der passer til både faste installationer og bevægeligt udstyr og som tilbyder betydelige fordele med hensyn til kvalitet og holdbarhed.

TUNNEL KONSTRUKTION

Der er flere måder at anlægge tunneller på afhængig om det er til lands eller vands. Tunneler kan for eksempel anlægges ved hjælp af Cut and Cover, Boring, Shafts eller Box Jacking. Alle benytter specialiserede og stadig større maskiner og udstyr, der kan kunne tåle høj mekanisk stress i ekstreme miljøer udsat for olier, kemikalier, mudder, fugt og temperatursvingninger.

LV semi-fleksible kabler
MV semi-fleksible kabler
TBM kabler kabler

TUNNEL KOMMUNIKATION

Kommunikation i tunneler er kritisk især for kontrol- og nødanlæg men også for passagernes komfort og sikkerhed. Her kan udstrålende coaxialkabler med slidset kappe fungere som antenner ved udvalgte (RF) radiofrekvenser og sikre kommunikation mellem udstyr og medarbejdere i tunnelen. Installation af fiberkabler ind i tunneler tillader tillige WIFI forbindels og tilknytning af bevægelsessensorer, røgalarmer, videokameras, nødtelefoner, nødalarmer, højtalere og andet kommunikationsudstyr

Coaxial kabler
Fiber kabler

NØDANLÆG OG VENTILATION

Sikkerhed i tunneler er afgørende. Derfor er der stor fokus på anvendelse af brandsikker strømforsyning til nødventilation, belysning af nødudgange, højtalersystemer, brandalarmer, TV overvågning, kontrolsystemer og andet nødudstyr. .

Ventilationskabler
Nødanlægskabler

FORDELE VED PRYSMIAN TUNNEKABLER

Prysmian Group tunnelkabler er  designet til at modstå applikationsmiljøer med ekstreme trækbelastninger, vridninger, bøjeradius og høj mekanisk stress. Kabelmaterialer er slidstærke med en høj ydeevne, der kan modstå olier, kemikalier, mudder og fugt såvel som ekstreme temperaturer, UV stråling og ozon..

Vi designer og producerer også i henhold til specifikke kundebehov – hvad enten det drejer sig om  de mest enkle til de mest sofistikerede kabler. Alle vores tunnelkabler er garanteret en lang levetid og lavere fejlfrekvens i sammenligning med standard kabelløsninger. Herved bliver de samlede ejeromkostninger lavere.

Find alle vores tunnelkabler på vores hjemmeside eller download vores forskellige kataloger her.

KONTAKT

For kundeforespørgsler venligst kontakt sælger Thomas Wædeled på telefon 6039 2739 eller e-mail thomas.waedeled@prysmiangroup.com