Prysmian tildeldes Airbus Leverandørpris 2017

Koncernen har modtaget prisen for andet år i træk, som en anerkendelse af dets service, driftssikkerhed og produktkvalitet. Prysmian Group modtog prisen ved en ceremoni arrangeret af Airbus i Toulouse, France – inden for kategorien Electrics Supplier, der belønner Airbus ‘bedste leverandører af tekniske, operationelle og kommercielle ydelser samt ekstraordinære præstationer.

Prysmian Group er en af ​​de største leverandører af elektriske ledninger og kabler til store internationale flyproducenter og har i årenes løb vist fremragende præstationer, især i samarbejde med Airbus. Prysmian og Airbus har et langvarigt forretningsforhold opbygget gennem årene med levering af titusindvis af kabler til alle Airbus flyene, herunder den nyeste A320 neo og den mest teknologisk avancerede A350.

Prisen repræsenterer ikke kun en fremragende præstation, men også en klar anerkendelse fra Airbus af Prysmians nøglerolle inden for deres forsyningskæde samt vores styrke som en værdifuld leverandør. Evalueringsrapporten, der danner baggrunden for Airbus-prisen, understregede ikke kun koncernens industrielle kvalitet og produktkvalitet, men også det store respons på kundeanmodninger og evnen til at understøtte kortsigtede kundebehov.

“For andet år i træk, har vi opnået en fremragende præstation baseret på kompetence, forretnings forståelse og samarbejde med vores kunde”, påpeger Giacomo Sofia, Prysmian Group Manufacturing Director.

“At stræbe efter perfektion er mantraet i vores Aerospace Business Unit team – hvor Airbus kræver at vi konstant sætter niveauet højere og højere”, tilføjede Christophe Pelletier, BU Aerospace Sales Director.

Airbus Industrial Excellence Award er resultatet af en fremragende teamindsats og hårdt arbejde, der var afgørende for at imødekomme Airbus udfordrende krav: tillykke med Aerospace-teamet!