Prysmian forbedrer sin 2020 rating til Dow Jones Sustainability World Index

Med fire point fra forrige år.

Prysmian Group har forbedret sin bæredygtighedsscore fra 84/100 point i 2019 til 86/100 point i år, under kategorien Electrical Components & Equipments (ELQ) på Dow Jones Sustainability World Index – ifølge S&P Global CSA.

Prysmian er den eneste kabelproducent (der udelukkende producerer kabler), som er inkluderet i det anerkendte bæredygtighedsindeks, der på globalt plan ranker 3.400 virksomheder. Prysmian opnåede sit bedste resultat inden for Innovation Management (på lige fod med forrige år), mens scoren til Miljø- & Social Rapportering samt Talent Attraction & Retention blev forbedret.

”Vi er meget stolte af denne rangering, da den anerkender vores forpligtelse til konstant at forbedre bæredygtigheden til vores drift, forsyningskæde og organisation. Bæredygtighed er også integreret som en grundlæggende del af virksomhedens vækststrategi. ” udtaler Valerio Battista, CEO for Prysmian Group

Hos Prysmian Group er vi overbevist om, at bæredygtighed og innovation er tæt knyttet sammen. Derfor har vi påbegyndt en omfattende proces med at afdække vores produkters CO2-fodaftryk og tænke mere i cirkulær økonomi og produktinnovationer med lavt kulstofforbrug til energiomstilling og digitalisering.

“Vi er stærkt engagerede i at støtte overgangen til vedvarende energikilder ved at stille den bedste kabelteknologi til rådighed,” afslutter CEO Valerio Battista

Innovationer såsom den fuldt genanvendelige P-Laser kabelteknologi med HPTE-isolation til alle spændingsniveauer, sikrer en højere (130°C) og mere pålidelig ydelse, som kan bidrage til udviklingen af ​​mere effektive og bæredygtige elnet. P-Laser HVDC-kabler blev for eksempel valgt til flere tyske korridorprojekter og er en milepæl i energiomstillingen. Prysmian er også forpligtet til bæredygtig innovation inden for optiske fibre og fiberkabler til telenetværk, som det blev demonstreret med den nylige lancering af det første 90% genanvendelige fiberoptiske system, der blev brugt i et pilotprojekt af den hollandske teleoperatør KPN.

I 2020 sluttede Prysmian Group sig til det internationale 50 Sustainability and Climate Leaders, et forum hvor virksomheder kan dele deres ideer og erfaringer i kampen mod klimaforandringer. Det online forum 50 Climate Leaders Hub hostes online på Bloombergs og indeholder kommunikation og videos fra 50 førende virksomheder til vidne om transformerende klimahandlinger, der kan takle global opvarmning.