OZOFLEX – slidstærke gummikabler

Draka har en lang tradition for produktion af specialiserede gummikabler til tung industri. I forlængelse af denne  producerer vi tillige en serie standard gummikabler under navnet OZOFLEX med samme gode kvalitet,

FLEKSIBLE & OLIEBESTANDIGE

Kablerne er medlem af familien af smidige klasse 5. kabler, som bevarer deres fleksibilitet, under både kulde og varme fra -25 til +50. De er produceret med vulkaniseret EPR gummikompound E14 og EM3, som gør dem slidstærke og oliebestandige. Hermed er de egnet til rigtig mange applikationsformål både inden- og udendørs.

GODKENDELSER

Begge kabeltyper er  godkendt og testet i henhold til CPR klasse Eca.

OZOFLEX H07RN-F 450/750 V – link til datablad

Fleksibelt, olie- og vejrbestandigt tilslutningskabel til bærbare apparater og motorer udendørs, i brand- og eksplosionsfarlige steder, i vådrum med ætsende stoffer samt i barske miljøer såsom indenfor industri og landbrug. Kun til midlertidig installation i vand. Tillige egnet til fast installation i midlertidige bygninger, arbejdsskure eller byggepladser.

OZOFLEX H05RR-F 300/500 V – link til datablad

Fleksibelt og oliebestandigt tilslutningskabel til bærbare elektriske apparater, lysarmaturer, lamper, motorer med videre primært indendørs i boliger og arbejdspladser. Er ikke egnet til langvarig anvendelse udendørs.

FORHANDLERE

Vores serien af standard gummikabler under navnet OZOFLEX forhandles via din lokale el-grossist. Se sortimentet hos A&O Johansen eller hos Solar under deres Plus portefølje.

Download OZOFLEX brochure her eller find alle vores øvrige gummikabler på vores hjemmeside.