Prysmian tilslutter sig 50 Sustainability & Climate Leaders

Et projekt om bæredygtige initiativer i kamp mod klimaænderinger

 

Prysmian Group har tilsluttet sig 50 Sustainability and Climate Leaders Project, et internationalt forum for virksomheder til udveksling af bæredygtige ideer og erfaringer i kampen mod klimaændringer.

Den globale online platform hostes online på Bloombergs og 50 Climate Leaders Hub og er udviklet af Bloomberg & TBD Media Group til at hoste kommunikation og videos fra 50 førende virksomheder til vidne om transformerende klimahandlinger, der kan takle global opvarmning.

Projektet begynder i 2020, hvor 50 klimaledere mødes til et topmøde i New York til en række paneldiskussioner, debatter og interviews modereret af FN’s Department of Public Information. Hver session vil fokusere på et af seks emneområder: energiomstilling, klimafinansiering og prisfastsættelse af kulstof, industriovergang, naturbaserede løsninger, byer og lokal handling samt  modstandsdygtighed.

Prysmian Group spiller en nøglerolle i skiftet mod en kulstoffattig økonomi og bidrager til energiomstillingsprocessen. Kableteknologi er afgørende i dette scenarie, til opgradering af elnettet gennem udvikling af større, dybere og længere energikabelforbindelser samtidig med at fiberkabler til bredbåndsnettet understøtter digitalisering og dermed udviklingen af en bæredygtig økonomi.

“Vores ambition er at bidrage med teknologier, der understøtter udviklingen af ​​smartere, mere bæredygtige og mere pålidelige elnet via en række innovative kabler, kabelsystemer og services. Derfor har Prysmian Group også forpligtet sig til at øge procentdelen af ​​indtægter fra kulstoffattige produkter til 50% inden 2022.” udtaler Valerio Battista, CEO for Prysmian Group.

Prysmian har ligeledes forpligtet sig til at forbedre bæredygtigheden for sin organisation, drift og forsyningskæde og har implementeret en bæredygtighedsstrategi for at nå sine 2022-mål baseret på FN’s SDG’er, med en målsætning om at reducere CO2-udledning med 3-5% og energiforbruget med 3%.

Koncernen har derudover lanceret en ny aflønningspolitik, der binder bonusser til opnåelse af kortsigtede og mellemlange bæredygtighedsmål for at integrere ESG (miljø, social, ledelse) endnu tættere til dets forretningsstrategier.

Læs mere om Prysmian Group bæredygtighedsstrategier og handler på koncernens hjemmeside.