Prysmian underskriver 3-årig partnerskabsaftale med Elektrikere uden Grænser

ESF_det_2

 

Prysmian Group har underskrevet en 3-årig partnerskabsaftale med NGO Electriciens sans frontières (ESF – Electricians without Borders). Det første projekt, hvor Prysmian og ESF arbejder sammen, er Saponé projektet i Burkina Faso. Her beskæftiger ESF sig i øjeblikket med en anmodning fra foreningen Solidarité Santé Brest´s, om at forbedre og styrke energiforsyningen til 27 medicinske klinikker med kirurgisk antenne (CMA).

Materialer leveret af Prysmian vil blive brugt i den anden fase af projektet, til modernisering og sikring af de elektriske bygningsinstallationer. ESF tilbyder også træning af det medicinske og tekniske personale, for at sikre henholdsvis korrekt brug af faciliteter samt renholdelse og vedligeholdelse af centerets faciliteter.

NGO’en blev grundlagt i 1986 og er engageret i at forbedre levevilkårene for udsatte befolkningsgrupper og bidrage til en bæredygtig udvikling af de fattigste lande, i områder med lav adgang til energi og vand. Organisationen har i øjeblikket omkring 1.000 frivillige, der arbejder på 136 igangværende missioner og projekter på tværs af 35 lande.

ESF sætter også sin ekspertise til rådighed for andre NGO’er, for at sikre deres elektriske installationer på verdensplan. Desuden er de involveret i nødsituationer og rehabiliteringsmissioner i områder med humanitær krise, som det var tilfældet i 2004 under tsunamien i Indonesien, eller i 2010 efter jordskælvet der ramte Haiti.