Prøv vores nye gratis CableApp

Til beregning og valg af kabeldimension til enhver type installation op til 1 kV

Prysmian Group Danmark introducerer CableApp, en professionel applikation, som kan benyttes til beregning og valg af kabeldimension til enhver type installation op til 1 kV. CableApp beregner det essentielle og bedste tværsnit til enhver type installation, giver nyttigt tip til omkostnings- og energibesparelse ved hjælp af et større tværsnit samt angiver spændingsfald i volt.

CableApp kan gratis downloades til iPhone og Android og findes som en PC version. Som bruger bedes du vælge land og oprette en profil, hvorefter du har mulighed for at ændre indstillinger samt navngive og gemme dine beregninger til senere dokumentation.

Download til iPhone
Download til Android
Benyt PC udgaven

 

CableApp er et effektivt og brugervenligt værktøj, designet til at forbedre hverdagen for installatører og virksomheder på farten. CableApp indeholder følgende funktioner:

Beregn hurtigt
Af det essentielle og bedste kabeltværsnit til din specifikke installation.

Beregn avanceret
Indtastning eller valg af yderligere 10 tekniske egenskaber til din beregning.

Søg på kabel
Blandt vores mest populære kabler, i forhold til dine installationsbehov.

Resultat
Til både hurtig og avanceret beregning oplyses essentiel og bedste tværsnit for din installation samt spændingsfald i volt.

Energibesparelse
Alle beregninger oplyser den årlige energibesparelse i kroner og CO2 ved at bruge enten bedste tværsnit eller et større tværsnit fremfor det essentielle.

Download, gem og del
Beregningsresultater kan navngives og gemmes direkte på appen eller downloades og deles med andre som PDFdokumenter, ved hjælp af værktøjer til rådighed for dig.

Min konto
Indeholder dine personllige oplysninger, som du selv indtasted ved oprettelse af din brugerprofil. Her har du mulighed for at tilvælge eller fravælge marketing informationer.

Mine beregninger
Du kan gense dine gemte beregniner her og til enhver tid downloade og dele dem med andre, ved hjælp af værktøjer til rådighed for dig.

Nyheder
Læs vores seneste nyheder direkte på App’en.

Indstillinger
Her kan du selv ændre værdier såsom antal decimaler og energipris pr. kroner/kWh.

Info
Her kan du finde matematiske formler og eksempler på beregningsgrundlaget for den essentielle og energibesparende løsning.

Download brochure eller Q&A folder her eller læs mere om CableApp på vores hjemmeside.

For teknisk support skriv til e-mail cableapp_dk@prysmiangroup.com eller ring til telefon nr. 6039 2605.