Varm nyhed fra Prysmians fabrik i Finland

VARMEKABLER TIL GULV OG OVERFLADER

Omkring koncernens fabriksanlæg i Pikkala (Finland) nær Helsinki, er den gennemsnitlige temperatur i januar -5°C. Men hvis vejret kommer fra vest mod Rusland, kan det i perioder være ned til -20°C og længst mod nord ned til -50°C. Derfor producerer fabrikken naturligvis også rigtig mange varmekabler, der lagerføres som standardvarer.

Varmekabler benyttes mange steder for at øge sikkerheden i virksomheder eller komforten i hjemmet. I boliger sikrer de gulvvarme, som en form for centralvarme og inden for erhverv sikrer de farbare ramper og tilkørsler om vinteren, frostsikring af tage og vandrør, opvarmning af sportsbaner, sikring af frysehuse og meget andet. Varmekabler anvendes oftest i forbindelse med nybyggeri eller større renoveringsprojekter.

TASH SKÆRMET XLPE VARMEKABEL 300/500 V

Varmekabel til overflader (f.x. ved hjælp af varmemåtter) så adgangsramper til køretøjer, indgange og fortove ikke dækkes med sne og is. Kan hurtigt og let lægges i beton, sand eller asfalt. TASH kabler er konstrueret og testet i overensstemmelse med IEC 60800 (2009), hvor det er relevant.

LAAK SKÆRMET PVC VARMEKABEL 300/500 V

Varmekabel til under gulve i våde eller fugtige rum hvor top materialet har en lavt termisk modstand, såsom klinker. Også egnet til andre områder såsom stuer og køkkener som varmekilde. LAAK kabler er konstrueret og testet i overensstemmelse med IEC 60800 (2009), hvor det er relevant.

Download TASH eller LAAK datablade her eller læs mere om alle vores vand & varme kabler på vores danske hjemmeside.

For prisforespørgsel eller teknisk support venligst kontakt vores sælger Kim Laursen på telefon +45 60 39 27 39 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.