HKH Prince Charles åbner fabriksudvidelse i Aberdare, Sydwales

Prince Charles - Aberdare Wales

HKH Prinsen af Wales, Prins Charles, har officielt åbnet en udvidelse til Prysmian Group Aberdare fabrik i Storbritannien.

Dette sker i forbindelse med hans besøg i Sydwales, der har til formål at overvåge forskellige projekter og forretningsmæssig udvikling. Hans Kongelige Højhed stoppede ved Prysmian Group fabrikken for en rundvisning og åbnede et nyt automatiserede kundeservicecenter til distribution.

Det nye kundeservicecenter repræsenterer blot en af mange investeringsprojekter, og afspejler koncernens tro på værdien af britiske færdigheder og teknologi. Centeret har også, i løbet af de sidste fire år, skabt nye arbejdspladser, hvor arbejdsstyrken er steget med 30% og tilført over fyrre nye arbejdspladser.

Paul Atkinson, administrerende direktør for Prysmian Group UK, udtaler: “Det var en fornøjelse at byde HKH Prinsen af Wales velkommen tilbage, for at udføre åbningsceremonien for vores nye kundeservicecenter, efter hans tidligere besøg i 1988 i forbindelse af åbningen af fabrikken. Siden da er fabrikken vokset umådelig, med hensyn til omfanget af produktionen og de markeder som vi leverer produkter til. Den fortsatte driftssucces er et bevis på arbejdsstyrkens engagement og dygtighed.”

Fabrikken er strategisk vigtigt for Prysmian Group, da den betjener flere individuelle produktlinjer end nogen anden i koncernen. De fleste produkter fremstillet på fabrikken eksporteres verden over til markeder såsom, Asien, Hong Kong og Mellemøsten