Draka M-FLEX kontrolkabler til industrien

Draka M-FLEX kontrolkabel program er udviklet til at opfylde krav til både let, normal og tung industri – hvor kablerne påvirkes af olie, varme, fugtighed, elektromagnetisk interferens samt mekanisk eller kemisk belastning.

Pålidelig og effektiv industriproduktion ved hjælp af robotter, samlebånd og transportsystemer er meget afhængig af automatiserede kontrolsystemer. Kablerne hertil skal derfor være robust, brandklassificerede og fleksible – så de er lette at installere uden fejl eller elektrisk støj.

Prysmian Group tilbyder derfor et bredt program af kabler til industriel brug. Disse bruges typisk i maskiner og andre industrielle installationer, men har flere andre anvendelses områder, hvor fleksibilitet og driftssikkerhed har høj prioritet.

Kontrolkabler er som standard multi-ledere, der anvendes til automatisering og instrumentering. Kontrolkabler kan måle og regulere transmissioner af automatiserede processer. De er typisk skærmet med aluminiumfolie eller kobberflet eller en kombination af de to. Fleksibiliteten er afgørende for om kontrolkablet kan blive kontinuerligt bøjet, slidt eller stødt i f.eks. en procesautomatisering, hvilket kræver en speciel designkonstruktion.

Kabelkonstruktionen er designet til at leverer et optimalt og pålideligt signal via KEMA kvalitetsmærkede kabeltyper, der er egnede til krævende miljøer. I forhold til brandsikkerhed, er alle M-FLEX kablerne selvslukkende, SF og ASF typerne har lav brændbarhed og LSHF typerne tilbyder øget sikkerhed, i form af lav røgudvikling og en halogenfri yderkappe.

Læs mere om M-FLEX og se alle produkterne på vores hjemmeside

Eller download vores M-FLEX kabelkatalog her.