Prysmian Groups nye bæredygtige hovedkvarter

Prysmian Groups nye hovedkvarter i Milano, Italien er designet til at opnå en Platinum LEED klassifikation, det højeste niveau af certificering. LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) er en amerikansk reference standard til vurdering af miljøvenlige bygninger. Det klassificerer bygninger i henhold til deres miljømæssige bæredygtighed, med hensyn til alle aspekter af deres konstruktion. Det nye hovedkontor er designet til at minimere omkostninger og optimere innovative og miljøvenlige løsninger, der bidrager til at gøre virksomheden mere bæredygtig.

Kontoret består af 14.000 kvadratmeter, 650 open-office arbejdsstationer, 100 mødelokaler og et auditorium med plads til 180 personer. Specielt bæredygtige funktioner er 3.700 kvadratmeter med solcellepaneler, 2 glasoverdækkede haller med beplantning, 10 elbil genopladningsstationer samt 20 affalds sorteringscentre. Udover at bruge naturressourcer og intelligent energiløsninger med lavt forbrug, er kontoret designet til at tilskynde fleksibilitet og produktivitet såvel som at imødekomme forskellige arbejdstyper og -behov.

38% af kontorerne har adgang til dagslys og den øvrig belysning er ved hjælp af LED-teknologi med variabel intensitet, automatisk reguleret af sensorer baseret på et naturligt lysniveau. Derudover styres LED belysningen ligeledes af bevægelse sensorer, der slukker lyset i tomme rum. Alt dette giver en energibesparelse på mere end 80% sammenlignet med brugen af ​​traditionel belysning