Ny udgave af Drum Buddy genanvendelige kabelvogn til K6 og mindre tromler

Drum Buddy Kabelvogn er et ergonomisk og industrielt kabeltilbehør, der gør det nemt for en person at håndtere en tromle på op til 200 kg, uden at belaste ryggen. Vognen kan bruges med alle K6, S6 og mindre tromler, og udskiftning til ny tromle kan hurtigt og nemt klares af en person.

Download brochurer her

Let at køre rundt med på byggepladsen

Sækkevognskonstruktionen med kraftige og fleksible hjul, god frihøjde samt punkterfri dæk, gør Drum Buddy nem at køre rundt med på byggepladsen, henover alle slags underlag og små forhindringer.

Simpel låsemekanisme på siden af vognen

Tromlen fastgøres til vognen ved hjælp af en simpel manuel låsemekanik, hvor den lille sort skydestang på siden af vognen skubber metalklemmerne ind i vangehullet.

Hurtig og nem skift til ny tromle

Ved montering af ny kabeltromle vippes vognen ind over tromlen ved hjælp af de sorte plasthåndtag. Sæt eventuelt en fod på det nederste hjørne af vognen, for ekstra stabilitet. Når tromlens vangehul flugter med vognens sorte metalklemmer på begge sider, låses vognen fast til tromlen ved hjælp af den sorte skydestang, på siden af vognen. Efter fastgørelse af tromlen vippes vognen tilbage i stående stilling, ved hjælp af de sorte plasthåndtag.

Adaptorsæt til mindre tromler 

Vognen er som standard monteret med sorte metalklemmer, der passer til K6 tromler. Ved montering af mindre tromler, skal der tilføjes et adaptorsæt, bestående af to ekstra metal-klemmer, som skrues på med en umbraconøgle inderst i vognen  – i forlængelse af standard-klemmerne.

Husk sikkerheden

Bemærk at Drum Buddy ikke må anvendes, med mindre metalklemmerne flugter med tromlens vangehul og er fastgjort ved hjælp af låsemekanismen – så tromlen ikke kan falde ud under transport.

Nem afrulning af kabel

Ved afrulning af kabel, stilles vognen ned, hvorefter det er nemt at trække kablet ud, uden fare for snoning eller vikling. Restlængder kan tillige med lethed spoles retur på tromlen.

Levering og montering

Kabelvognen leveres stående på en palle med påmonterede hjul og et tilhørende adaptorsæt til mindre tromler. Drum Buddy kabelvogn forhandles via din lokale el-grossist og kan bestilles ved hjælp af EAN-nummer 4741532999801.

Kontakt

For yderligere information eller teknisk support venligst kontakt Marc Andrea på telefon +45 60 39 26 05 eller e-mail marc.andrea@prysmiangroup.com

Konstruktion 

  • Stel: 30 mm diameter stålrør
  • Overflade: Pulverbehandlet til udendørsbrug
  • Farve: Gul
  • Hjul: Fastsiddende på hjulaksel vha. låsering med dækkapsel yderst
  • Dæk: Massiv polyuretan, 380 mm i diameter, punkteringsfri, blå
  • Adaptorsæt: To ekstra metalklemmer, der passer til mindre tromler.
  • Låsemekanisme:  Manuel skydestand, der presser metalklemmerne ind i  tromlens vangehul
  • Størrelse: Stående højde 100 cm, bredde 70 cm
  • Vægt: Vogn med hjul vejer 24 kg.
  • Belastning inkl. tromle: Maks. 200 kg