Solcellekabler skal kunne tåle 120°C i 20.000 timer – for at holde i 25 år

Prysmian TECSUN kabelserie

Prysmian TECSUN kabelserie er specielt udviklet til DC systemer i solcelleanlæg med et temperaturområde fra -40°C til +120°C under alle miljøforhold. Kablerne er designet til at fungere i op til 20.000 timer ved en maksimal ledertemperatur på op til 120°C.

Serien er fuldt kompatibel med den relevante industristandard EN 50618 og certificeret i henhold til TÜV, VDE og UL.

Alle Prysmian TECSUN PV kabler er ideelle til brug i fotovoltaiske strømforsyningssystemer både indendørs og udendørs, i industri- og landbrugsarealer, i udstyr med beskyttende isolering (Protecting Class II) samt i eksplosionsfarlige områder. De kan enten installeres fast, frit hængende eller fleksibelt  – i kabelbakker, rør, vægge, jord eller langvarig nedsunket i vand.

Den tværbundne LSOH gummi-isolering og ydre kappe, er mekanisk robust og resistent over for olie og kemikalier (såsom base, syre og ammoniak) og kan modstå ekstreme klimatiske forhold, UV-lys, ozon og vand.

Den forventede levetid ved normal anvendelse og korrekt installation er mindst 25 år.

TECSUN S3Z2Z2-K 1,8/3 kV AC
Halogenfri, UV og varmebestandig  enleder kabel med forbedret brandegenskaber egnet til fotovoltaisk strømforsyning mellem den centrale omformer og transformeren, med en nominel spænding på 1,8/3 kV AC . Kan ligeledes benyttes som jordleder eller til koblingsudstyr, distributionstavler og akkumulatorkredsløb. Designet og testet i henhold til EN 50618. Til installation inden- og udendørs, i eksplosive miljøer indenfor industri og landbrug – hvor det kan installeres fast, fleksibelt eller nedgravet i jord.
Download datablad

TECSUN H1Z2Z2-K 1,5 kV DC
UV-bestandig solcellekabel egnet til inden- og udendørs elinstallation i forbindelse med solcelleenergi inden for industri og landbrug. Kan installeres som fast, frithængende eller fleksibel applikation i kabelbakker, rør og vægge eller direkte i jord. Designet og testet i henhold til EN 50618, TÜV og VDE certificeret. Egnet til driftsspænding på 1,5 kV DC (1/1 kV AC). Fås med kappefarve blå, sort eller rød samt i en gnaverbeskyttet udgave med ydre armering.
Download datablad

TECSUN DUO 1,5 kV DC
UV bestandigt tvillingekabel designet og testet i henhold til TÜV 2PfG 1169/08.2007. Egnet til brug i fotovoltaiske strømforsyningssystemer ved en nominel spænding på op til 1,5 kV DC. Kan  anvendelser indendørs og  udendørs inden for industri- og landbrug, i udstyr med beskyttelsesklasse 2 og i eksplosionsfarlige områder, hvor det installeres fast i kabelbakker og rør eller frit bevægeligt.
Download datablad

TECSUN PV1-F 1,5 kV DC
UV-bestandig solcellekabel egnet til inden- og udendørs elinstallation i forbindelse med solcelleenergi inden for industri og landbrug. Kan installeres som fast, frithængende eller fleksibel applikation i kabelbakker, rør og vægge eller direkte i jord. Designet og testet i henhold til TÜV 2PfG 116908/2007, TÜV og VDE certificeret. Egnet til driftsspænding på 1,5 kV DC (0,6/1 kV AC).  Fås med kappefarve sort, blå eller rød. Download datablad

Download hele vores komplette kabelkatalog til solcelleparker her.

Ønsker du at vide mere om disse kabler, er du velkommen til at kontakte vores sælger Kim Laursen på telefon 6027 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.