Prysmian offentliggør resultat for 3.kvartal 2016

9months_16_det

Prysmian offentliggør sit resultat for 3.kvartal 2016 – med en øget omsætning til € 5.660 M (organisk vækst på + 1,8%) og forbedret lønsomhed inden for næsten alle forretningsområder. FY 2016 forventninger bekræftes.

Bestyrelsen for Prysmian S.p.A. har godkendt koncernens konsoliderede resultat for de første ni måneder af 2016.

Vores evne til at udføre store energi transmissionsprojekter samt en solid vækst for Telecom har drevet koncernens 3.kvartal 2016 resultat,” forklarede CEO Valerio Battista.

Omsætning er steget på lige fod med første halvår, men frem for alt ses endnu et spring i rentabiliteten, med stigende marginer for næsten alle vores forretningsområder, undtagen for Olie & Gas, der stadig er påvirket af meget svære markedsforhold. Blandt de medvirkende faktorer herfor er, vores konstante fokus på reduktion af omkostninger og fremskridt indenfor rationalisering af produktionen.

Forventningerne betragtes som stabile for forretningsområder såsom energi transmission og interconnections, offshore vindmølle-parker samt optiske kabler til bredbånds netværk, mens vi forventer at mere cykliske forretningsområder gradvist stabiliserer sig og at Olie & Gas fortsat oplever vanskeligheder.

Baseret på disse fremtidsudsigter, er vi i stand til at bekræfte opnåelse af rentabilitetsmål for hele 2016, med ADJ EBITDA i den øvre ende af intervallet 670 til 720.000.000 €.”

Læs fulde resultater her