Prysmian solcellekabler installeret til 40 MWp park i Tyrkiet

Prysmian fotovoltaiske energikabler er blevet benyttet til at kable Teksin Solar Power Plant, der er Tyrkiets til dato største solcellepark med en total effekt på 40 MWp. Parken er den største af sin slags i den geografiske region og er beliggende i Karaman-provinsen på et 620 hektar område.

Parken ejes af Teksin Enerji Üretim Sanayi ve Ticaret A.Ş, som fik licens til at anlægge parken ved hjælp af en investeringsomkostning på ca. 300 millioner TL. Tyrkiets eltransmissionsselskab TEIAS udbudte mellem 2013 til 2015 hele 600 MW solar produktionskapacitet, hvilket resulterede i 18 projekter blandt 11 forskellige selskaber.

Prysmian Tyrkiet er glade og stolte over at give liv til Tyrkiets største solcellepark, hvis konstruktion og installation blev udført af Erenler ved hjælp af Prysmain fotovoltaiske energikabler produceret lokalt i Mudanya.

Solcelleanlæg blev sat i drift i sommeren 2020.

Prysmian TECSUN kabelserie er specielt udviklet til DC systemer i solcelleanlæg en maksimal ledertemperatur på +90°C og op til 20.000 timer ved en maksimal ledertemperatur på 120°C. Serien er fuldt kompatible med den relevante industristandarder EN 50618 og certificeret i henhold til både TÜV og VDE.  Den forventede levetid ved normal anvendelse og korrekt installation er mindst 25 år.

TECSUN PV kabler kan installeres enten fast, frit hængende eller fleksibelt  – i kabelbakker, rør, vægge eller direkte i jord og H1Z2Z2-K versionen er nu også vandtæt og godkendt til langvarig applikation i AD8 normal vand i henhold til DIN EN 50525-2-21 bilag E ned til 100 meter. Den tværbundne LSOH gummi-isolering og ydrekappe er mekanisk robust samt resistent over for olie og kemikalier (såsom base, syre og ammoniak) og kan modstå ekstreme klimatiske forhold, UV-lys, ozon og vand.

Find vores TECSUN kabelsortiment her.

For yderligere information eller forespørgsler om vores solcellekabler venligst kontakt Kim Laursen på telefon +45 60 39 27 39 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com