Prysmian Scandia donerer for at modvirke børnefattigdom

Corona-19 pandemien har ramt samfundet hårdt og børnefattigdomen i Sverige er steget. Næsten 190.000 børn lever nu i hvad der  kaldes relativ fattigdom*, hvor behovet for støtte er stort.

Prysmian Group Scandia (der inkluderer både Sverige og Danmark) er blevet partner med Giving People – en hjælpeorganisation, der modvirker børnefattigdom i Sverige. Donationerne, som organisationen modtager, går til familier, der har brug for mad, tøj, hygiejneartikler og andre fornødenheder.

“Vi synes, det er utroligt vigtigt at støtte børn i fattigdom, så det var en let beslutning at donere til organisationen”, siger Therese Rydholm, HR-chef hos Prysmian Group Scandia. Vi er et selskab, der klarede sig godt under koronapandemien og ønsker derfor at dele det med dem i samfundet, der har det svært.

Prysmian Groups donation går til familier i og omkring Nässjö, hvor virksomhedens svenske fabrik er placeret.

Læs mere om Prysmian Groups bæredygtighedsarbejde her.

 

Om Giving People

Er en hjælpeorganisation, der siden 2013 har arbejdet for at sikre, at intet barn i Sverige lever i fattigdom. Organisationen modvirker børnefattigdom ved blandt andet at donere madposer og andre fornødenheder såsom tøj, sko og hygiejneartikler. Hvis du vil læse mere om organisationen, kan du besøge deres  webside givingpeople.se 

* statistik fra givingpeople.se webside