Prysmian Group leverer komponent til produktion af mundbind

Fleksible aluminiumstrimler sikrer individuel tilpasning

Som reaktion på COVID-19-pandemien og den udbredte mangel på personligt beskyttelsesudstyr (PPE) er produktionen af værnemidler steget over hele verden for at afhjælpe manglen.

I Nordamerika har Prysmian Group derfor øget dets produktion af fleksible aluminiumstrimler, der er en komponent i produktionen af kirurgiske engangs mundbind samt N95 respiratormasker, som gør det muligt for disse at passe tættere og mere sikkert på ansigtet.

Det er Prysmian Group OEM råvarerdivision, der stiller deres råvarer til rådighed for intern produktion af aluminiumstrimler. Værnemiddel-industrien drager således fordel af koncernens fuldt integrerede forsyningskæde med brug af lokale råvarer fra aluminiumindustrien i staten Kentuckey.

”I denne krisetid udnytter vi vores kompetencer og styrker som leverandør til at imødekomme  samfundets behov og gøre en forskel,” udtaler VP for OEM Rawmaterials, Susan Labadie.

Koncernen har over 50 års erfaring med at levere aluminiumsråvarer til elektronikproducenter, der indgår i deres produktion. Disse produceres efter nøjagtige kundespecifikationer og sendes til kunder over hele verden.