Prysmian Denmark underskriver 2-årig rammeaftale med Better Energy

Better Energy har valgt Prysmian Denmark som samarbejdspartner til levering af alle dets kabelbehov, grundet koncernens komplette kabelsortiment og høje serviceniveau.  Hertil er der underskrevet en 2-årig rammeaftale til levering af en bred portefølje af overvejende UV-bestandige kabler til solcelleanlæg, såsom TECSUN (PV) H1Z2Z2-K 1,5 kV DC kabel, 1 kV installationskabel, 12 kV XLPE forsyningskabel samt fiberoptisk kabel.

Better Energy etablerer og driver større solcelleparker i Danmark, Tyskland og Storbritannien – hvor de samlet har opført mere end 100 MW solenergikapacitet.

”Hos Prysmian er vi glade for samarbejdet med Better Energy, da det understøtter den grønne udvikling mod mere bæredygtige energiløsninger, som er i tråd med virksomhedens mission”, udtaler Salli Hara Country Manager hos Prysmian Denmark.

Prysmian leverer kabler til Solcellepark Horslunde

Første projekt som Prysmian har leveret kabler til er anden fase af Solcellepark Horslunde på Lolland, der er under opførsel af Better Energy på et 12 hektar areal med en kapacitet på 8,5 MW.

”Vi er glade for samarbejdet med Prysmian, der er lokalt repræsenteret i Danmark og med til at sikre danske arbejdspladser. Desuden har der været en fælles forståelse for kostoptimering mellem Better Energy, AT Solar og Prysmian. Som et eksempel på dette kan nævnes speciallængder af 12 kV pr. tromle for at minimere spild. I dette projekt er planlægning meget vigtig for at kostoptimere mest muligt, og her spiller installationen samt placeringen af de enkelte enheder en stor rolle”, udtaler Michael Vater, Managing Partner hos Better Energy.

”Jeg er meget tilfreds med samarbejdet med Prysmian og kan meddele at elinstallationen er foregået meget nemt. Både Michael Vater og jeg ser frem til forsat godt og konstruktivt samarbejde med Prysmian i fremtiden”, udtaler Lars. S. Thomsen fra AT Solar.