Prysmian Ungarn indvier egen solcellepark

Prysmian Groups fabriksanlæg i Kistelek (Ungarn) har investeret i etableringen af egen solcellepark i tilknytning til fabrikken, med det formål at reducere deres CO2-udledning samt omkostninger til elforbruget.

Anlægget ligger på et 4,5 hektar område og består af 5.700 solcellepaneler og 11 inverters. Den samlede årlig kapacitet er på 3 MW, hvormed fabrikken kan reducere deres udledning med mere end 2.000 tons CO2-emission årligt.

Se video af selve anlægsprocessen

 

Del af gruppens integrerede bæredygtighedsstrategi

Aktiviteten er en del af en større koncernstrategi, der sigter mod at opnå en effektiv og bæredygtig forsyning af energi og information, som den vigtigste drivkraft for udviklingen af ​​samfund. Prysmian integrerer derfor bæredygtighed i sin forretningsmodel og har taget skridt til at implementere bæredygtig praksis gennem hele værdikæden for sine forretningsaktiviteter.

Prysmian Groups bæredygtighedsstrategi implementeres gennem et Scorecard med 16 målsætninger baseret på 7 UN SDG verdensmål, der skal opnåes i 2022. Hele processen overvåges og opdateres af bæredygtigheds styringskomité. Læs mere herom

 

Klimamål for reduktion af koncernens CO2-udledning

Ved hjælp af intern vedvarende energiproduktion kan koncernen imødekomme sine ambitiøse klimamål for reduktion af dets CO2-udledning. I henhold til SBTi validering har Prysmian Group forpligtet sig til at nedbringe virksomhedens CO2-udledning som nedenstående. Dermed er gruppen den første kabelproducent i verden, med validerede near-term (der overholder 1,5º) og net-zero mål for scope 1, 2 og 3. Læs mere herom

  • -46% CO2 reduktion for scope 1. og 2. i 2030
  • -21% CO2 reduktion for scope 3. i 2030
  • 100% CO2 neutralitet for scope 1. og 2. i 2035
  • 100% CO2 neutralitet for scope 3. i 2050