Grøn kabelteknologi til grøn strøm

P-Laser er fremstillet med 100% miljøvenlig isolationsmateriale

P-Laser er det første bæredygtige MV og HV kabel til elforsyning, produceret med 100% miljøvenlige materialer. Med en 110°C driftstemperatur, er kablet overlegen i både pålidelighed og ydeevne i forhold til standard PEX kabler. Ved at vælge P-laser kabelteknologi kan elforsyningningen bidrage til den grønne omstilling og gøre grøn strøm – lidt mere grøn.

100% miljøvenlige materialer
P-Laser er fremstillet med 100% miljøvenlig termoplastisk isolationsmateriale (HPTE), der er fuldt genanvendeligt til anden plast produktion. Modsat PEX isolation, som kun kan bortskaffes ved afbrænding.

Tåler 20% højere driftstemperatur
P-Laser tåler, i kraft af dets termoplastiske isolationsmateriale, temperaturer på helt op til 130°C i tilfælde af nødsituationer eller ved overbelastning af elnettet. Dette sikrer en større distributionskapacitet og netværkspålidelighed.

80% mindre CO2 udledning
Til produktion benyttes en innovativ fremstillingsproces uden afgasning af kabelisolationen, hvilket reducerer CO2 udledningen med godt 1 ton per kilometer produceret kabel.

Hurtigere produktion og levering 
Uden afgasningsprocessen og takket være muligheden for uafbrudt linjeproduktion, produceres og leveres P-Laser kabler hurtigere end PEX-isolerede kabler.

Download brochure her eller kontakt os på telefon +45 60 39 27 38 eller e-mail dk-sales-utilities@prysmiangroup.com for at få teknisk vejledning og pristilbud.

c2 high-tem single-line