Vi introducerer bæredygtig indpakning til populære kabelringe

Bæredygtighed er centralt for Prysmian Group forretningsstrategi og intereret i alle dele af vores værdikæde. Dermed har vi fokus på at minimerer vores brug af råvarer til indpakning såvel som intern genanvendelse af plastaffald.

Vi introducerer nu til det danske marked, en mere miljøvenlig indpakning til vores 50 og 100 meter kabelringe – hvor krympefolien er lavet med 50% genanvendt plastmateriale !

Dette rulles ud først og fremmest for vores mest populære lette installationskabler fra 1,5 mm til 6 mm kvadrat, såsom til Easy Strip og Afumex Plus.

 

Miljøkoncept fra Estland

Der er vores fabrik i Keila (Estland) som står for produktion og indpakning, og som også selv udruller denne type bæredygtige indpakning til kabelringe på deres hjemmemarked.

Fabrikken har årligt et forbrug på 19 tons folie, der potentielt kan skabe en betydelig CO2-besparelse, når konceptet er rullet fuldt ud for al folie indpakning.

Dette er en af mange tiltag som koncernens fabrikker foretager for at reducere vores CO2-udledning og dermed klimaaftryk.  Læs mere om vores øvrige aktiviteter på vores hjemmeside.