Goldbeck Solar vælger igen TECSUN kabler til projekt i Holland

På grund af VDE-godkendelse iht. DIN EN 50618

Prysmian Tyskland skal levere 1.400 kilometer TECSUN solcellekabel fra dets fabriksanlæg i Neustadt til et nyt 101 MW fotovoltaiske anlæg ved Stadskanaal i Holland, som Goldbeck Solar er ved at anlægge. Gold Beck Solar har sine rødder i Tyskland men er i dag en international virksomhed, med 8 lokationer i Europa samt i Kazakhstan, Thailand, Tyrkiet, Chile og Mexico. De er specialiseret i nøglefærdige konstruktioner af fotovoltaiske systemer i kommerciel, industriel og stor skala.

Det var en klar beslutning for Goldbeck Solar at vælge solcellekabler fra Prysmian Group til dette projekt. Dette skyldes at TECSUN (PV) H1Z2Z2-K 1,5 kV DC solcellekabel er fleksibelt og kan nedgraves, og så er Prysmian den eneste producent af solcellekabler med en VDE-godkendelse i henhold til DIN EN 50618.VDE-certificeringsprocessen sikrer en perfekt kabelydelse og -kvalitet over et fotovoltaisk systems levetid på 25 år. I modsætning til mange andre solcellekabler har TECSUN været på markedet siden 2003, og har i den tid ikke modtaget nogen kvalitetsklager eller reklamationer.Kablerne fremstilles også så miljøvenligt som muligt gennem en tværbindingsproces med kontinuerlig vulkanisering. Tværbinding ved hjælp af stråling undgås bevidst af Prysmian for at reducere biproduktion af skadelig ozon.Som noget nye er TECSUN (PV) H1Z2Z2-K 1,5 kV DC nu også vandtæt og godkendt til langvarig applikation i AD8 normalt vand i henhold til DIN EN 50525-2-21 bilag E ned til 100 meter – perfekt til flydende solcelleparker i grusgrave, vandreservoirer og -bassiner.Find alle vores kabler til fotovoltaiske anlæg på vores danske hjemmeside.

For yderligere information eller forespørgsler venligst kontakt vores sælger Kim Laursen på telefon +45 6039 2739 eller e-mail kim.laursen@prysmiangroup.com.