Prysmian modtager SEENERGY-prisen

Prysmian Group har modtaget SEENERGY-prisen som bedste leverandør af elektriske materialer til Maire Tecnimont. SEENERGY er Maire Tecnimonts årlige event dedikeret til dets supply chain. Prisen er en anerkendelse af den ekstraordinære modstandskraft i forsyningskæden, der gjorde det muligt at afbøde virkningerne af CoViD-19-pandemien og garantere leverancer fra flere kilder til Amurski Gas Processing Plant (AGPP) projektet i den østøstlige region i Den Russiske Føderation.

AGPP har vist sig at være et ekstremt spændende, men også udfordrende projekt. Det består i opførelsen af ​​det største gasforarbejdningsanlæg i verden, der ligger i et afsidesliggende område med ekstremt hårde vejrforhold. Prysmian Groups opgave udgjorde mere end 2.000 km kabler (strømforsyning og telekommunikation), der involverede flere kabelteknologier og leverancer fra flere af koncernens fabrikker i Italien, Spanien, Malaysia og Tyrkiet.

Koncernen implementerede en plan for ekstraordinære foranstaltninger designet til at afbøde virkningerne af Covid-19-pandemien og sikre effektiv teknologioverførsel, materialekonsistens, forsyningskædefleksibilitet og vellykkede leverancer.

Læs pressemeddelelse fra Marie Tecnimont her.

Maire Tecnimont S.p.A., der er noteret på Milanos Fondsbørs, leder en industrikoncern, der er ledende indenfor det globale marked for bearbedjning af naturressourcer (downstream olie- og gasanlægsteknik med teknologisk og operationel ekspertise). Dets datterselskab NextChem opererer inden for grønne kemikalier og teknologier til støtte for energiomstillingen. Maire Tecnimont Group opererer i ca. 45 lande via 50 virksomheder med omkring 9.100 ansatte.  Find mere information her http://www.mairetecnimont.com.