Prysmian støtter og deltager ved CIGRÉ 2021 e-session

I forbindelse med organisationens 100-års jubilæum

CIGRÉ vil fejre sit 100-års jubilæum under afholdelse af en virtuel session. Prysmian støtter og bidrager til arrangementet og vil især være aktiv i forbindelse med gruppediskussionen B1 om “Isolated Cables” den 18. og 19. august 2021.

Vores anerkendte eksperter vil tale om topmoderne applikationer og fremtidige udviklinger til Prysmian P-Laser HVDC kabelteknologi til offshore flydende vindmølleparker samt om bedste brug af vores overvågningsværktøjer til store kabelprojekter verden over.

Den virtuelle 100-års jubilæums e-session vil være et unikt og dybdegående event, der streames live fra Palais des Congrès i Paris. Arrangementet vil løbe over otte arbejdsdage, fra onsdag den 18. til fredag den 27. august 2021.

CIGRÉ (International Council on Large Electric Systems) er en global kollaborativ organisation med fokus på højspændingselektricitet, der blev grundlagt i Paris i 1921. CIGRE medlemskab er åbent for enkeltpersoner, virksomheder og organisationer, der er involveret i ethvert aspekt af højspændingsteknik. Dens aktiviteter inkluderer tekniske, økonomiske, lovgivnings- og miljømæssige aspekter vedrørende elnettet. Mere specifikt er målene for CIGRE at:

  • facilitere teknisk udveksling mellem alle involverede parter
  • kommunikere om nyeste teknologier og teknisk viden
  • informere beslutningstagere og regulatorer

Læs mere om eventet og register dig på deres hjemmeside