Prysmian telecom fabrik i Mexico fordobler kapaciteten

Prysmian Group annoncerer en 27 millioner dollar investering til udvidelse af dets fiberoptiske fabriksanlæg i staten Durango, Mexico – som vil fordoble produktionskapaciteten fra 2,5 til 5 millioner kilometer fiber om året. Prysmian har opereret i Mexico i mere end 40 år og har i dag 6 fabrikker med i alt godt 1650 medarbejdere.

Fabrikken blev indviet i 2017 og fremstiller fiber- og optiske kabler, som bruges i telekommunikationssektoren for at muliggøre internetadgang og tilslutningstjenester til lokalsamfund, boligområder, virksomheder og industrier. Med udvidelsen forventer Prysmian at styrke dets ledende position, som en vigtig og strategisk spiller inden for dette segment.

“Vi er meget stolte over denne betydelige investering, da vi er meget engagerede i telekommunikationsindustrien i Mexico. Vores fabrik i Durango er klar til udfordringen takket være højtuddannet mexicansk arbejdskraft inden for fremstilling af fiberoptiske kabler”, udtaler Marcelo De Paola, CEO for Prysmian Group Mexico.

Udvidelsesprojektet afsluttes i 2022 og ville gøre fabrikken i Prysmian i Durango til en af ​​koncernens 3 største inden for telekommunikation. I øjeblikket beskæftiger fabrikken mere end 130 specialiserede medarbejdere, hvilket vil blive udvidet med cirka 100 nye jobs.

“De voksende krav i den latinamerikanske region styrker vores engagement i at fremme digital inklusion, forbinde lokalsamfund, virksomheder og mennesker. Derfor forbedrer og investerer vi løbende i vores lokale ekspertise og kapacitet, for at sikre kvaliteten af ​​vores leverancer.” udtaler Marcelo Andrade, VP for Telecom Latam hos Prysmian Group.