Prysmian udvider sin fabrik i Abberville, South Carolina USA

Abberville-plant

Prysmian Group udvider igen sine eksisterende aktiviteter for Abbeville fabrikken i South Carolina, USA. Udvidelsen vil medføre en ekstra $1,9 millioner investering samt oprettelse af fem nye arbejdspladser. Opgraderingen sker for at imødekomme øget kundeefterspørgsel.

“Abbeville fabrikken er en hjørnesten i driften hos Prysmian Nordamerika, og vi er velsignet med omsætning fra mangeårige kunder kombineret med nye relationer. Vi har ekspanderet organisk for at imødekomme efterspørgslen og sikre at vores fabrik fungerer effektivt. Jeg er taknemmelig for vores medarbejdere og deres rolle i vores succes “, udtaler Abbeville Plant Director of Operations, Cecil Talley.

Abberville fabrikken åbnede i 1964, beliggende på South Carolina Highway 28, og er en ud af 10 nordamerikanske produktionsfaciliteter samt hjemsted for den eneste lodrette kontinuerlige vulkaniseringslinje i Nordamerika. I løbet af de sidste seks år har Prysmian Group investeret cirka $ 20 millioner i forbedringer og udvidelser til anlægget.

“Jeg er stolte af, at annoncere en yderligere udvidelse til Prysmian Group i South Carolina. De har haft fabrik i Abbeville i over 50 år, og med en $1.9 millioner investering samt skabelse af nye arbejdspladser, bekræftes deres engagement og partnerskabet med staten endnu en gang “, udtaler Govenor, Nikki Haley.