Ny telecom sælger ansat hos Prysmian Danmark

John Olsen er tiltrådt pr. 3.februar 2020

Prysmian Group har ansat John Olsen, som Sales Manager for Telecom og Multimedia Solutions i Danmark med ansvar for salg af en bred portefølje af datakabler, fiberkabler og tilslutningskomponenter til netværksoperatører, grossister, installatører og industrien.

John er en erfaren sælger og har tidligere arbejdet med salg via både producent og grossist leddet af elektriske tilslutningskomponenter, mobil- og fibernetværk samt antenneløsninger. John er teknisk stærk med hensyn til kabling og har tillige erfaring som Application Engineer med teknisk træning. Oprindelig er John elektriker uddannet fra Teknisk Skole i FrederiksbergJohn er 55 år, har en voksen datter og bor i Nordsjælland med sin kone.

John håber, at hans tidligere erfaringer og teknisk ekspertise vil bidrage med nye ideer til udvikling af salgsmuligheder og vækst hos Prysmian Group. Hans første prioritet bliver, at mødes med nuværende kunder for at lære dem at kende og pleje eksisterende relationer.

Bagefter vil han begynde at fokusere på den nuværende produktportefølje, nye forretningsmuligheder, segmenter og markeder, hvor Prysmian kan øge deres aktivitet.

Læs mere om koncernen i Danmark på vores hjemmeside eller kontakt John Olsen direkte på telefon +45 6039 2711 eller e-mail john.olsen@prysmiangroup.com

Eller skab forbindelse med John på hans LInked-in profil 

Find hele vores portefølje af telecom kabler på vores hjemmeside.