Prysmian forbedrer sin forretningsbæredygtighed til Dow Jones Sustainability Index

dowjonessustainabilityindex-700x300Prysmian Group har forbedret sin placering på flere internationale bæredygtighedsindekser og bliver dermed anerkendelse for sit engagement i forbindelse med virksomhedernes sociale ansvar. For det første, kan koncernen rapportere om en betydelig forbedring til sin vurdering på Dow Jones Sustainability Index (DJSI), en af de mest prestigefyldte globale bæredygtighedsindekser – anerkendt til at vurdere økonomiske resultater for 2.900 virksomheder verden over.

Prysmian Group blev rangeret på en 4.plads indenfor industrikategorienElectrical Components & Equipment” af revisionsfirmaet RobecoSAM, et schweiziske kreditvurderings- bureau med speciale i bærdygtighed, på grundlag af de bedst opnåede resultater indenfor industrien.

Koncernen har forbedret sin placering ved hjælp af talrige projekter indenfor miljø og HR. Disse omfatter blandt andet: bonusincitament for bestyrelsen, udvalg med tilsyn af bæredygtighed; vedtagelse af inklusions- og mangfoldighedspolitik; gennemførelse af et ”Code of Business Conduct” program, reduktion af udledningen af ozonlagsnedbrydende stoffer samt udvidelse af KPI’er fra koncernens CRS rapport.

Koncernen har forpligtiget sig til bæredygtig innovation i alle forretningssegmenter. Et bevis på dette er den seneste udvikling af en bæredygtige Afumex Green kabellinje, fremstillet af et materiale udviklet af sukkerrør samt udviklingen og afprøvningen af et nyt P-Laser 600 kV kabelsystem. Sidstnævnte sikrer større miljømæssig bæredygtighed, overlegen elektrisk ydelse og reduceret omkostninger i forhold til traditionelle teknologier.

Gruppen blev også for nylig medtaget i to andre bæredygtighedsindekser. Nemlig STOXX® Global ESG Leaders Index, et globalt indeks der identificerer førende virksomheder i form af miljømæssige og sociale KPI’er samt Carbon Clean 200, en rapport der evaluerer verdens største børsnoterede virksomheder på grundlag af deres grønne indtægter. Her er Prysmian, som den eneste italienske virksomhed, rangeret 49 ud af 200 virksomheder.

I 2015 blev Prysmian Group tillige optaget i det prestigefyldte FTSE4Good Global Index, der består af virksomheder, der adskiller sig for deres etiske, gennemsigtig og bæredygtig forvaltning af deres aktiviteter.

Læs mere om koncernens resultater inden for socialt bæredygtighed.

Download koncernens 2015 Sustainability Report her.