Solcellekabel til langvarig applikation i vand

Prysmian TECSUN solcelle- eller fotovoltaisk kabelserie er certificeret af VDE i henhold til EN 50618. Takket være deres højkvalitets isolering og kapper er de garanteret en langsigtet beskyttelse mod fejl. Og som om det ikke er nok, så er TECSUN (PV) H1Z2Z2-K 1,5 kV DC nu også vandtæt og godkendt til langvarig applikation i AD8 normal vand i henhold til DIN EN 50525-2-21 bilag E ned til 100 meter – perfekt til flydende solcelleparker. Download det seneste datablad her.

Flydende solcelleparker kan med fordel anlægges på industrielle områder tæt på etableret infrastruktur, som ellers ikke vil blive udnyttet – såsom grusgrave, vandreservoirer og -bassiner. Takket være et rotationssystem kan solcellepanelerne følge solen og genererer 30 procent mere strøm end traditionelle fastmonterede PV-installationer. Til havs kan flydende solcelleparker tilknyttes planlagte eller eksisterende vindmølleparker og drage fordel af eksisterende forbindelse til elnettet.

Prysmian TECSUN portfolio

Prysmian TECSUN kabelserie er specielt udviklet til DC systemer i solcelleanlæg med et normalt temperaturområde fra -40°C til +90°C under alle miljøforhold. Kablerne kan tillige fungere i op til 20.000 timer ved en maksimal ledertemperatur på op til 120°C. Serien er fuldt kompatible med den relevante industristandarder EN 50618 og certificeret i henhold til TÜV, VDE og UL.

Alle Prysmian TECSUN PV-kabler er ideelle til brug i fotovoltaiske strømforsyningssystemer både indendørs og udendørs, i industri- og landbrugsarealer, i udstyr med beskyttende isolering (Protecting Class II) samt i eksplosionsfarlige områder. De kan enten installeres fast, frit hængende eller fleksibelt – i kabelbakker, rør, vægge eller direkte i jord samt H1z2z2-K versionen er vandtæt og kan installeres i vand.

Den tværbundne LSOH-gummi isolering og ydrekappe, er og mekanisk robust samt resistent over for olie og kemikalier (såsom base, syre og ammoniak) og kan modstå ekstreme klimatiske forhold, UV-lys, ozon og vand. En version med metallisk skærm til gnaverbeskyttelse fås også. Den forventede levetid ved normal anvendelse og korrekt installation er mindst 25 år.

Find vores komplette kabelsortiment til solcelleparker på vores hjemmeside her eller download vores katalog her.

For yderligere information eller forepørgsler venligst kontakt sælger Kim Laursen på telecon +45 6039 2739 eller e-mail Kim.laursen@prysmiangroup.com