Prysmian deltog på FTTH-konferencen i Luxenborg

Prysmian Group brugte FTTH Council Europe konference og udstilling for at vise sin enorme FTTx portefølje til alle typer applikationer og miljøer.

stand G15 udstillede Prysmian Group sine nyeste løsninger til intern og ekstern distribution, eksterne node distribution, hybridkabler og løsninger til at optimere adgang via alle tilgængelige right-of-way. Disse er karakteriseret ved at have en mindre fiberdiameter, ultrakompakt fibertæthed,  og ultrahøj fiberantal.

Derudover blev den nye Multi-Function Joint (LMJ) introduceret, der kan rumme mange forskellige typer kabler, såsom loose tube, uni tube, Flextube® og blæse fiber. På grund af dens modulære karakter, kan muffen leveres i forskellige størrelser, med mulighed for at opgradere efter installation, ved hjælp af et udvidelseskit. LMJ tilbyder en højere kapacitet end de fleste muffer af sin størrelse, grundet anvendelsen af kompakte splidsnings- og splitningsmoduler. I øjeblikket kan den største version rumme op til 2688 fiber, med yderligere udvikling er allerede i gang for en endnu højere fiberkapacitet.

Ud over produktdemonstrationer på standen, som en del af “FTTH i landdistrikterne – Ja vi kan kampagnen”, forklarede Alessandro Pirri fra Prysmian og Patrick van Heerden fra VF Fibre Optics i Sydafrika de forbindelser de to selskaber i samarbejde implementere, der er op til 250 gange hurtigere end Sydafrikas gennemsnitlige bredbåndshastighed.

“Vi leverede Prysmian Group Retractanetxs kabler og Verticasaxs passive fiberløsning for VH fibre til VF Fibre Optics projekt i Sydafrika, hvilket gav fantastiske resultater,” udtaler Alessandro. “Ved at bruge vores fiber, kabler og tilslutningsmuligheder – var det muligt at sikre at løsningen blev komplet, testet og godkendt.”

På konferencens sidste dag, deltog Prysmian Groups Executive Vice President Philippe Vanhille fra koncernens Telecom division, i paneldiskussionen med titlen “Har vi virkelig brug for fiber? Et synspunkt fra telecom brancheforeningerne.”

Philippe Vanhille opfordrede, i sin egenskab som formand for EuropaCable Telecom, de delegerede til at anvende den mest moderne teknologi, for at sikre succes for langtidsholdbare højhastighedsnet – både teknisk og kommercielt.

Vi skal i fællesskab som eksperter udnytte vores know-how om de mest avancerede teknologier til rådighed, for at gøre fremskridt hen imod en fremtid, hvor produkter og information kan udveksles problemfrit via digitale midler,” udtaler Vanhille. “Ved at fokuserer på kvaliteten af infrastrukturen, er adgangen til dette forum ikke afhængig af nationalitet eller placering. Opmærksomhed på kvaliteten af vores kollektive infrastruktur er essentielt – for at kunne minimere forstyrrelser samt levere slutbrugeren med den service, de betaler for.”

PRYSMIAN CLIENT DINNER WARSAW 2015