Endnu en Prysmian fabrik modtager OHSAS certificering

Prysmian Group koncernen er klar over, at det er vigtigt for medarbejderne at have ansvarlige politikker for måling af risici på arbejdspladsen. Derfor har Prysmian Group Mexico den 26. juni 2018 opnået OHSAS 18001: 2007 certificeringen til installation, montering og testning af højspændingskabelsystemer.

OHSAS-certificeringen tillader Prysmian Mexico at styre operationelle risici og forbedre produktionen. Certificeringen giver vejledning om evaluering af sundhed og sikkerhed og om, hvordan man bedst kan håndtere disse aspekter af forretningsaktiviteter, under hensyntagen til forebyggelse af ulykker, reduktion af risici og medarbejderes velfærd.

Certificeringen blev tildelt efter en proces på 8 måneder, hvor første fase bestod af en dokumentations evaluering af ​​ledelses-systemer med en efterfølgende måned med revision af følgende punkter:

  • En analyse af mangler mellem praksis inden for arbejdssikkerhed og sundhed og kravene til OHSAS 18001:2007 standarden.
  • Personaleuddannelse i standarden for at forbedre design og udvikle styringssystemet i overensstemmelse med kravene dertil.
  • Personlige interviews med medarbejderne omkring deres opgaver og anvendelsen af arbejdsstyringssystemet.

“Opnåelse af denne certificering giver os mulighed for at reducere risici for vores operationelle drift gennem en forebyggende og kontinuerlig forbedring. Herigennem kan vi garantere for kontrollen af ​​risici i virksomheden,” udtaler Lorenzo León, High Voltage Sales Manager hos Prysmian Mexico.

Fordelen ved en OHSAS certificering, er et øget fokus på forebyggelse i det daglige arbejde. Dette er med til at reducere ulykker, øge effektivitet og sikrer overholdelse af love og standarder, hvilket forbedrer arbejdsmiljøet både i og uden for virksomheden.

“At opnå en OHSAS-certificering sikrer os en mere markedsførende rolle, med hensyn til de produkter og services vi tilbyder. Dette skaber med andre ord en merværdi, der gør os mere konkurrencedygtige på markedet. Dertil sikrer det en større sikkerhed og tillid for vores medarbejdere og kunder,” siger Jaouad Ben-Hamman, CCO hos Prysmian Group Mexico.

For Prysmian Group Mexico er det næste skridt at sikre den løbende forbedring af styringssystemet, da målet er at migrere fra OHSAS 18001:2007 til ISO 45001:2018. Dette vil sikre, at virksomheden fortsat er konkurrencedygtig på markedet.  Dog vil dette kræve, at tidshorisonten for en migration forkortes fra 3 år til kun 10 måneder.