Det sejler for Prysmian

Prysmian Group er sponsor for skipper Giancarlo Pedotes deltagelse i Vendée Globe 2020, verdens mest udfordrende non-stop solo kapsejlads verden rundt. De første prøver og tests med båden IMOCA er gennemført, og den er klar til at imødegå de kommende udfordringer.

“Projektet omfavner koncernens værdier, såsom ambition, innovation og bæredygtighed – hvilket er fremtiden for vores forretning”, udtalte Valerio Battista, Prysmian Group CEO.

Initiativet afvikles i partnerskab med ​​Electriciens Sans Frontières, en international NGO, der udvikler humanitære projekter til at fremme den økonomiske og sociale udvikling for befolkninger i nød eller påvirket af naturkatastrofer. Sammen deler vi en forpligtelse til at fremme udviklingen af lige adgang til energi.

“Vores partnerskab går 10 år tilbage. I denne periode har Prysmian vokset meget, og har tilbudt mig mulighed for at gøre det samme. Nu er jeg nu i stand til at deltage i et ekstremt ambitiøst projekt, hvilket fylder mig med stor begejstring og følelsen af ​​at være en del af noget,” kommenterer skipper Giancarlo Pedote.

Vendée Globe er Everest for sejlere og betragtes som verdens hårdeste kapsejlads, både rent fysisk, følelsesmæssigt og mentalt. Det består af en solotur jorden rundt, uden mulighed for at dokke eller modtage ekstern bistand. Løbet begynder og slutter i den franske havn Les Sables-d’Olonne i Pays de la Loire-regionen.

Prysmian Group har siden 2016 samarbejdet med Electriciens Sans Frontiers gennem donation af kabler. NGO’en har cirka 1.300 frivillige fordelt over 140 projekter i 35 lande. Prysmian kabler er således blevet benyttet til projekter i Saponé i Burkina Faso og Meru Children’s Home i Kenya. Her forbedrer de lokalsamfundets betingelser for adgang til energi.