Prysmian skal etablere HV forbindelser i Italien

Prysmian har indgået to nye aftaler med Terna Rete Italia, et Terna Group selskab, som beskæftiger sig med drift, vedligeholdelse og udvikling af det national italienske elnet.

Prysmians tilbud vandt en rammekontrakt til levering af 150 kV kabler over en toårig periode, med mulighed for forlængelse et tredje år.

Gruppen blev ligeledes tildelt Palo del Colle projektet i Puglia-regionen til en samlet værdi at godt 7 mio. €. Det består af nøglefærdig levering af en ny 150 kV kabelforbindelse fra Palo del Colle transformer station til Bari transformer station, kendt som “Bari Termica”. Arbejdet er nødvendig for at imødekomme en støt stigende lokal efterspørgsel efter elektricitet i Bari provinsen.

Kabelløsningen vil bestå af et sæt af tre PEX isolerede 1-leder kabler på i alt 35 kilometer, der produceres på Pignataro Maggiore fabrikken i Italien. Levering er planlagt til første kvartal af 2017.

“Disse to kontrakter bekræfter Prysmians engagement og evne til at understøtte udviklingen af store transmissionsnet og fremhæver den tillid, som mangeårige kunder og partnere, som Terna har til koncernens teknologiske ekspertise og pålidelige service,” erklærer Borjan Sehovac, Group HV Business Director hos Prysmian Group.

PENTAX DIGITAL CAMERA